Maldivler’de tatil yapan Aleyna Tilki’den yeni pozlar

Geçtiğimiz ay ilk İngilizce şarkısı Retrograde’yi çıkaran ve kısa sürede güzel tepkiler alan Aleyna Tilki, iş stresini atmak için tatile çıktı …

Maldivler’de tatil yapan Aleyna Tilki’den yeni pozlar
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Geçtiğimiz ay ilk İngilizce şarkısı Retrograde’yi çıkaran ve kısa sürede güzel tepkiler alan Aleyna Tilki, iş stresini atmak için tatile çıktı.

Birçok ünlü ismi tercih ettiği tatil merkezi Maldivler’e giden şarkıcı, keyifli anlarını da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

Tilki, son olarak siyah mini şortlu pozlarını “Bebek köpek balığı” notuyla paylaştı. Instagram’da 2,7 milyon takipçisi bulunan genç şarkıcının gönderisine çok sayıda beğeni ve yorum yapıldı.

Öte yandan Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün de Twitter hesabından yaptığı paylaşımla gündem olmayı başarmıştı.

Genç popçu, 533 bin takipçili hesabından, “Türkçe tweetlerimi insanlara Türkçe çeviri yapacak derin ruhlu, akıllı Türk bir kişi arıyorum. Meraklısına duyurulur” ifadelerini kullanmıştı.

‘DNÜYA STARI’ POLEMİĞİ

Aleyna Tilki, bir dönem arasından su sızmayan ve sık sık bir araya geldiği meslektaşı Demet Akalın ile girdiği ‘dünya starı’ polemiğiyle adından söz ettirmişti.

Akalın’ın “Dünya starı olacağım dedi. Çocuk dizisinde oynuyor. Hira bile artık dizisini izlemiyor” sözleri hakkında yorum yapmaktan kaçınan şarkıcı, gündem olan konular hakkında konuşmama kararı aldığını söyledi.

20 yaşındaki popçu, “O konular hakkında konuşmaya gerek yok. Birçok magazin haberi var. Benim aşı hakkında söylediğim şey de bir gün boyuncu ‘Trend Topic’ olmuştu. Ne söylesek üzerine artık karışmaya başlıyor. Gündem olan şeyler hakkında artık bir süre yorumsuz kalmak istiyorum” demişti.

“GÖRDÜĞÜM YERDE ÖPERİM”

Demet Akalın ise Aleyna’nın “Müzikten anlayanlar zaten beni tebrik etti” açıklamasına, “Müzikten anlamıyorum işte ah. Ben onun iyiliği için söylüyorum. Yaştan falan da vurmaya çalışmış ama olmaz”” karşılığını vermişti.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ