AKP’li Silivri Belediye Meclis Üyesinin Rüşvet Skandalı

AKP’li Silivri Belediye Meclis Üyesi Orhan Çalışkan kaçak geri dönüşüm tesisinin kamuoyuna yansımaması için önce rüşvet verdi, sonra icra yolu ile geri istedi.

AKP’li Silivri Belediye Meclis Üyesinin Rüşvet Skandalı
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

AKP’li Silivri Belediye Meclis Üyesi Orhan Çalışkan kaçak geri dönüşüm tesisinin kamuoyuna yansımaması için önce rüşvet verdi, sonra icra yolu ile geri istedi.
Rüşvet skandalı ortaya çıkan Çalışkan’ın istifa edip etmeyeceği kamuoyunca merak ediliyor.
Sessizliğini koruyan AKP Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nun ise bu konuyla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı ve bu konu ile alakasının olup olmadığı merak konusu.
Kamuoyu bu rüşvet skandalı ile çalkalanırken “Kartvizitinde ne yazarsa yazsın, ağabeyi, amcası, dayısı kim olursa olsun; kaçak yapıları tek tek yıkmaya devam edeceğiz.” Diye açıklamalar yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın AKP’li Silivri Belediye Meclis Üyesi Orhan Çalışkan’ın kaçak geri dönüşüm tesisi ile ilgili neden sessiz kaldığını merak ediyor.

OLAY NASIL GELİŞTİ?
AKP’li Silivri Belediye Meclis Üyesi Orhan Çalışkan, Silivri Kavaklı Mahallesi’nde kaçak bir geri dönüşüm tesisi kurdu. Kaçak tesisin kokusu ortaya çıkınca yerel basın konuyu haber yapmaya başladı.
Bizim Silivri Haber’de de yayınlanan kaçak geri dönüşüm tesisi haberi kamuoyunda hızlıca yer buldu.

Haberi OKU

AKP’Lİ MECLİS ÜYESİ “KAÇAK TESİS YAPTI” İDDİASI | bizimsilivrihaber.com

Tüm bu olaylardan sonra Silivri’de yerel habercilik yapan Kadir Koç, web sitesi üzerinden bir yazı yayımladı. Yazıda, tesisin resimlerini sosyal mecra hesabından paylaştığını, bunun üzerine AKP’li Silivri Belediye Meclis Üyesi Orhan Çalışkan’ın AKP’li Silivri Belediye Meclis Üyesi Kenan Değdaş aracılığıyla kendisine ulaşarak “Beni arayarak ‘Ağabey ben Orhan”la konuştum sana da bir desteğimiz olsun’ diyerek 5.000 TL para yollayacağını söyleyerek benden İBAN istedi, her ne kadar Kenan Değdaş’a güvensem de durumdan şüphelenerek bir arkadaşımın İBAN’ını yolladım, arkadaşımın hesabına 5.000 TL yattı.”  Koç, Çalışkan’ın daha sonra yine AKP’li bir avukat aracılığıyla icra yoluyla söz konusu “rüşvet” parasını geri talep ettiğini belirtti. Kadir Koç, bu yaşananları “kendisine kumpas kurulduğu” şeklinde yorumladı.

ORHAN ÇALIŞKAN İSTİFA EDECEK Mİ?
Bir gazeteciye rüşvet veren, habercilere, kaçak tesisi haberi yapılıyor diye sosyal mecra üzerinden ağır küfürler savuran ve kaçak bir tesis işleten AKP’li Silivri Belediye Meclis Üyesi Orhan Çalışkan’ın istifa edip etmeyeceği, AKP Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nun bu konuyla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı ve bu konunun neresinde olduğu merak konusu.

İşte AKP’li Silivri Belediye Meclis Üyesi Orhan Çalışkan kaçak geri dönüşüm tesisinin haberi sonrasında sosyal mecra üzerinden paylaştığı ve sonra alelacele sildiği küfürlü paylaşım:

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ