Acun Ilıcalı’nın, Survivor’da kullandığı deniz aracı ve motorun adı, modeli neydi? Fiyatı ne kadar?

Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor 2021 başladı. Ünlüler ve Gönüllüler’in yarıştığı Survivor 2021’de her yıl farklı …

Acun Ilıcalı’nın, Survivor’da kullandığı deniz aracı ve motorun adı, modeli neydi? Fiyatı ne kadar?
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor 2021 başladı. Ünlüler ve Gönüllüler’in yarıştığı Survivor 2021’de her yıl farklı bir giriş yapan Acun Ilıcalı’nın nasıl geleceği merak ediliyordu. Bir rutin haline gelen bu durum yine sosyal medyanın medyanın gündemine damga vurdu.Peki Acun Ilıcalı’nın, Survivor’da kullandığı deniz aracı ve motorun adı, modeli neydi? Fiyatı ne kadar?

ACUN ILICALI’NIN SURVİVORDA KULLANDIĞI DENİZ ARACININ ADI, MODELİ NEDİR?

Acun Ilıcalı’nın Survivor’da yarışmacıların yayına giderken bindiği, kişisel denizaltı aracı olarak da bilinen aracın adı Seabreacher’dır. Şekli itibariyle köpek balığı ve yunusu andıran bu alet, 5 metreden fazla uzunluğa ve 1 metre genişliğe sahip olabiliyor. Su altında ve su üzerinde ilerleyebiliyor. Kullanan kişilere büyük keyif yaşatan bu alet, Survivor ilk bölümünde Acun Ilıcalı tarafından kullanılmıştır.

ACUN ILICALI’NIN SURVİVORDA KULLANDIĞI MOTORUN ADI VE MODELİ NEDİR?

Acun Ilıcalı’nın Survivor 2021’in ilk bölümünde kullandığı motorun markası TT motordur ve Türkiye Cumhuriyeti’nde ilk üretilen motorsiklet markasıdır. 

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ