Abdülcabbar Doğan, dosyasını geri çekti.

HP’li Silivri Belediye Meclis Üyesi Abdülcabbar Doğan, aday adaylık başvurusunu geri çekti.

Abdülcabbar Doğan, dosyasını geri çekti.
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

CHP’li Silivri Belediye Meclis Üyesi Abdülcabbar Doğan, aday adaylık başvurusunu geri çekti.
CHP’li Silivri Belediye Meclis Üyesi, Abdülcabbar Doğan, bir süre önce yeniden aday olabilmek için başvuru dosyası hazırlamış ve CHP Silivri ilçe başkanlığına teslim etmişti.

CHP’li Silivri Belediye Meclis Üyesi Abdülcabbar Doğan, dün akşam ani bir kararla meclis üyesi aday adaylığı başvurusunu geri çekti.

2024 31 Mart yerel seçimlerinde, beş yıl daha verimli olarak hizmete dönüştürme umudu ve inancıyla yeniden meclis üyesi aday adaylığı için baş vuru yaptığını söyleyen Doğan
Genel merkezin ön seçim vaatleri seçeneği, olmazsa Parti Danışma Kurulu ( ilçe yönetimi, eski ve yeni belediye başkanları, Kandın Kolları. Gençlik Kolları, eski ve fiili meclis üyeleri, eski ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri STKlar..) gibi parti emekçilerinin iradesi devreye girer, geniş bir mutabakatla en iyi meclis üyesi aday listeleriyle Silivri halkının önüne çıkar umudunu taşıdığını ifade etti.

“DAR GRUBUN SEÇİCİLİĞiNİ GÖZLEMLEDİM”
Çok dar bir grubun seçici olacağını gözlemlediğini ifade eden CHP’li Silivri Belediye Meclis Üyesi Abdülcabbar Doğan, “Ancak gelinen noktada bunların yerine “çok dar bir grubun” seçici olacağı gözlem ve izlenimimden dolayı doğru bulmadığım bu yöntemle kimsenin lütfuna olumlu yada olumsuz tartışma konusu olmayı hem kendime, hem de seçmenlerime karşı zül sayarım. Yukarıda saydığım nedenlerden CHP Silivri İlçe Örgütü’ne vermiş olduğum Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığımı geri çekiyorum. Silivri kamuoyuna saygıyla duyururum.”

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ