Zeynep Bastık, genç işletmeci Ali Can Ayyıldız ile aşk yaşamaya başladı

Roman havası konseptli doğum günü partisiyle günlerdir adından söz ettiren Zeynep Bastık’ın işletmeci Ali Can Ayyıldız ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Bastık, doğum gününde Ayyıldız’ın kucağına atlayarak poz verdi. Bastık ile samimi pozunu sosyal medya hesabından yayınlayan Ayyıldız, ilişkisini ilan etti.

Zeynep Bastık, genç işletmeci Ali Can Ayyıldız ile aşk yaşamaya başladı
  • Magazin
  • 13 Temmuz 2023 11:04 | Son Güncellenme: 13 Temmuz 2023 11:15
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Şarkıları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Zeynep Bastık, önceki gün Roman havası konseptli bir doğum günü partisi düzenledi. Kobra Murat’ın sahneye çıktığı partide çılgınlar gibi eğlenen Bastık’ın işletmeci Ali Can Ayyıldız ile aşk yaşadığı öğrenildi. Bastık ile partide sarmaş dolaş poz veren Ayyıldız, sosyal medya hesabından aşkını ilan etti.

KUCAK POZUNU YAYINLADI

Doğum gününde verdiği pozlar ve danslarıyla çok konuşulan Zeynep Bastık, Instagram hesabından İstanbul’da ve Yalıkavak’ta şubesi olan bir Uzak Doğru restoranının sahibi olan Ali Can Ayyıldız ile pozunu paylaştı. İkiliyle ilgili aşk dedikoduları çıkarken Ayyıldız’dan beklenen hamle geldi. Dün akşam Bastık ile birlikte yemek yiyen Ayyıldız, Instagram hesabından Bastık’ın doğum gününde verdikleri kucak pozunu yayınlayarak “Ve bununla” notunu düştü. İkilinin ilişkisi de bu paylaşımla belgelenmiş oldu.

Zeynep Bastık, 2021 menajeri Tolga Akış ile nikah masasına oturmuş ancak evliliklerinin 1. senesi dolmadan boşanma kararı alarak yollarını ayırmışlardı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ