Yılmaz,”İBB’nin Silivri’ye yapması gerekenleri sürükleye sürükleye zorla getiriyoruz.”

İBB MHP Grup Sözcüsü ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Şubat meclisinde dezavantajlı ilçelere, hizmette pozitif ayrımcılık istedi.

Yılmaz,”İBB’nin Silivri’ye yapması gerekenleri sürükleye sürükleye zorla getiriyoruz.”
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

İBB MHP Grup Sözcüsü Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Hafriyat depolama alanları olacakken, Çöp Depolama Sahaları kurulacakken, çevreye ve doğaya zararlı bir şey yapılacakken ilk akla gelen ilçeler Silivri, Çatalca ve Şile oluyor” dedi ve bu dezavantajlı durum hizmet açısından pozitif ayrımcılıkla telafi edilmesi gerektiğini söyledi.

Yılmaz, “İstanbul’un tasası ve sevinci hepimizin ortak değeri. Tabi ki bu çöp bir yere depolanacak. Buna karşı çıkışımız yok. Çevre ve doğasını kirlettiğiniz, ıhlamur ağaçları altında çöp gazı kokusunu teneffüs ettirdiğiniz Silivri’nin köylüsüne, hizmet ve pozitif ayrımcılık noktasında niye ortada yoksunuz?” dedi.

Yılmaz, “Dünyanın her yerinde nükleer santrallerin yapıldığı bölgelerde yönetimler pozitif ayrımcılık yaparlar. Spor, kültür, sanat tesisleri yaparlar. Ben Silivri meclisinde İBB’nin ilçemize yapması gerekenleri sürükleye sürükleye zorla getirdiğimi söylediğimde bana CHP’li arkadaşlarım kızıyor. Evet, gerçekten Silivri’ye İBB’nin hizmetlerini sürükleye sürükleye getiriyoruz.” dedi.

İSTAÇ’ın iki yıldır daha Silivri’ye çakmış olduğu bir çivi olmadığını söyleyen yılmaz, “Gelin Mahalle Evleri yapın, hanımlar için meslek edinme kursları açın, halı sahalar yapın, parklar yapın. Yapmıyorsunuz. Neden yapmıyorsunuz?” dedi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ