Yasmin Erbil’in cevabı şoke etti!

Sosyal medya paylaşımlarla sık sık magazin gündemine gelen Yasmin Erbil, önceki akşam Arnavutköy’de bir mekan çıkışı objektiflere takıldı …

Yasmin Erbil’in cevabı şoke etti!
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Sosyal medya paylaşımlarla sık sık magazin gündemine gelen Yasmin Erbil, önceki akşam Arnavutköy’de bir mekan çıkışı objektiflere takıldı.

Mehmet Ali Erbil’in kızı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomeni Ali Biçim’le İstanbul’da bir mekanda görüntülenmişti.

Ali Biçim, “Yasmin Erbil’le içeride samimi bir şekilde görüntülendiniz, neler söyleyeceksiniz?” sorusuna, “Nerede be abi” diye yanıt vermişti. Görüntü vermemek için yüzünü gizlemeye çalışan Erbil ise taksiye bindiği sırada, “Ali benim yıllardır arkadaşım” şeklinde konuşmuştu.

Uçankuş’un haberine göre; 24 yaşındaki güzel, “Ali Bey’le görüntülendiniz” sorusu üzerine bu kez, “Evet bu gün de başka bir erkek arkadaşım” dedi ve alaylı şekilde gülmeye başladı.

Erbil, 63 yaşındaki babasının ağır bir hastalık geçirmesine rağmen sürekli gece hayatında görüntülenmesinin tepkiye neden olması hakkında ise “Ne yapalım, ölelim mi?” karşılığını verdi.

Yasmin Erbil’in babası Mehmet Ali Erbil, uzun süredir kaçış sendromu hastalığı ile mücadele ediyor.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ