Yağlı Güreşler öncesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 

Silivri Belediyesi, 12 Ağustos’ta gerçekleştireceği 18. Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri öncesinde bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Yağlı Güreşler öncesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Kalepark Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kavaklı Güreş Ağası Çetin Ceylan, 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek, başpehlivanlar Recep Kara ve İsmail Balaban katıldı. 14 farklı kategoride düzenlenecek olan 18. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri’nde 34 başpehlivan ve 350 pehlivan boy gösterecek.

YILMAZ: “GÜREŞ BİZİM İÇİN SADECE BİR SPOR DEĞİLDİR”
Lansmanın açılış konuşmasını yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “18. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri 12 Ağustos 2023 Cumartesi günü saat 10.00 itibarıyla Kavaklı’da hazırladığımız er meydanında düzenleyeceğimiz güreşlerimiz öncesi, Silivrili hemşerilerimizi ve bütün güreş severleri bilgilendirmek adına böyle bir toplantıyı gerçekleştiriyoruz.
Yarın 14 farklı kategoride düzenlenecek organizasyonumuzda, 34 başpehlivanımız ve 350 pehlivanımız er meydanında boy gösterecek.” dedi.18. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri öncesinde bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ