Uzaylı kalıntısını ilk kez gösterdiler: 1000 yaşında oldukları tahmin ediliyor

Son dönemde uzaylı ve UFO tartışmaları giderek artarken, Meksika meclisinde dikkat çekici bir olay yaşandı.

Uzaylı kalıntısını ilk kez gösterdiler: 1000 yaşında oldukları tahmin ediliyor
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Meksika’da bugün tarihi bir gün yaşanıyor… Meksika meclisinde düzenlenen oturumda Peru’da bulunan ve uzaylılara ait olduğu iddia edilen iki ceset kamuoyuna gösterildi.

Ufak boyutlardaki iki “uzaylı cesedi” camlı bir kutu içerisinde gösterildi. Bilim insanlarının da katıldığı etkinlikte uzaylıların 1000 yaşında olduğunun tahmin edildiği belirtildi.

Bilim insanları, uzaylıların yerin altında fosilleşmiş şekilde bulunduğunu duyurdu.

Otonom Ulusal Meksika Üniversitesi’nde görevli bilim insanları, “uzaylıların” kalıntılarını incelediklerini ve radyokarbon testlerin yapıldığını açıkladı.

Uzaylının kalıntıları şaşkınlık yarattı.

Açıklama yapmadan önce yemin eden bilim insanları, “DNA testi yaptık ve bu canlıların bizim gezegenimize ait olmadığını tespit ettik. Bunları bir UFO enkazından çıkarmadık. Onları madenlerde yerin altında bulduk ve fosilleşmişlerdi” dedi.

Araştırmaya katılan UFO uzmanı Jaime Maussan, “Bu kalıntılar bizim evrimsel sürecimizin bir parçası değil” dedi. Maussan daha önce de Peru’da bulunan 5 mumyayı analiz etmiş ve el ve ayaklarında 3 parmak olan mumyaları “uzaylı” olarak tanımlamıştı. Fakat daha sonra Maussan’ın iddiası çürütülmüş ve mumyaların bir çocuğa ait olduğu belirtilmişti.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ