Trakya için “TURUNCU” uyarı

Çarşambadan itibaren Marmara Bölgesi de dahil olmak üzere yurdun büyük bölümünde kar yağışı yeniden kendisini hissettirecek. Yağışlar yarın öğleden sonra İstanbul’da da etkili olacak. Avrupa Yakası’nda Başakşehir, Arnavutköy, Esenyurt; Anadolu Yakası’nda ise Aydos çevreleri beyaza bürünecek.

Trakya için “TURUNCU” uyarı
  • Güncel / Manşet
  • 26 Ocak 2021 20:40 | Son Güncellenme: 26 Ocak 2021 20:42
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Hava durumuyla ilgili Meteoroloji’den yapılan açıklamalara göre; Çarşambadan itibaren yurt genelinde kar ve sağanak yağış bekleniyor.

MARMARA’DA ÇARŞAMBA KAR VAR
27 Ocak Çarşamba günü Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün haritasına göre Marmara, İç Batı Anadolu, Orta Karadeniz’in yanı sıra Başkent’te kar yağışı öngörülüyor. Bunun yanında yurdun batı kesiminde sağanak yağış bekleniyor.

TRAKYA İÇİN “TURUNCU” UYARI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Salı akşam saatlerinden itibaren Trakya için yoğun kar yağışı uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi’nden yapılan “turuncu” uyarıda, Salı akşam saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ’ın iç kesimlerinde görülecek kar yağışının yoğun (20-40 cm) gerçekleşmesi bekleniyor.

PERŞEMBE ETKİSİ DAHA DA ARTIYOR
Meteoroloji’nin verilerine göre kar yağışı perşembe günü İstanbul, Bursa, Kocaeli’nin yanı sıra İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinde etkisini daha da hissettiriyor.

CUMARTESİ MARMARA’DA SAĞANAK VAR
Hafta sonu ise Marmara’da sağanak yağış bekleniyor.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ