Time açıkladı! ‘Yılın Kişisi’ Taylor Swift

Tüm dünyada bir fenomene dönüşen Taylor Swift, Yılın Kişisi seçildi. ABD’de haftalık yayınlanan Time dergisi, her yıl olduğu gibi 2023’e damgasını vuran ismi de kapağına taşıdı. “KARİYERİMDEKİ DÖNÜM NOKTASI” Bir milyar dolarlık serveti bulunan …

Time açıkladı! ‘Yılın Kişisi’ Taylor Swift
  • Magazin
  • 6 Aralık 2023 20:40 | Son Güncellenme: 6 Aralık 2023 20:46
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Tüm dünyada bir fenomene dönüşen Taylor Swift, Yılın Kişisi seçildi. ABD’de haftalık yayınlanan Time dergisi, her yıl olduğu gibi 2023’e damgasını vuran ismi de kapağına taşıdı.

“KARİYERİMDEKİ DÖNÜM NOKTASI”

Bir milyar dolarlık serveti bulunan ABD’li şarkıcı, “33 yaşımda bu ünvana layık görülmeyi, kariyerimdeki büyük bir dönem noktası gibi görüyorum” ifadelerini kullandı.

DOKUZ SENE ÖNCEKİ ALBÜMÜNÜ YENİDEN YAYINLADI, REKOR KIRDI

1927’den beri gelenekselleşen Yılın Kişisi ünvanının yeni sahibi olan şarkıcı, ‘1989’ adlı albümünün yeniden kaydı olan ve geçtiğimiz ekim ayında yayınladığı ‘1989 (Taylor’s Version)’ ile 2023’ün en çok satış yapan albümü başarısını elde etti.

Eras adlı dünya turnesiyle muhteşem bir yıl geçiren yıldız, Forbes dergisinin 100 kişilik ‘Dünyanın En Güçlü Kadınları’ listesinde beşinci oldu. Medya ve eğlence dünyası ‘En Güçlü 10 Kadın’ listesinde ise zirvede yer aldı.

250 MİLYON DOLAR HASILAT!

Öte yandan 13 Ekim’de izleyicisiyle buluşan ‘Taylor Swift: The Eras Tour’ adlı turne filmi, küresel gişede 250 milyon dolar hasılat elde ederek, sinema tarihine geçti. The Eras Tour, en yüksek gişe rakamına ulaşan konser filmi oldu.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ