Tekirdağlı Balıkçılar Kolyoz Dolu Ağlarla Limana Dönüyor

Marmara Denizi’nde avlanmaya devam eden Tekirdağlı balıkçılar, limana kolyoz dolu ağlarla dönüyor. Balıkçılar, hava şartları el verdiği sürece avlanmaya devam ediyor ve bu yıl bereketli bir sezon geçirildiği belirtiliyor.

Tekirdağlı Balıkçılar Kolyoz Dolu Ağlarla Limana Dönüyor
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Marmara Denizi‘nin Tekirdağ kıyılarına ağ atan balıkçılar bin kasa kolyoz ve uskumru avladı.

Tekirdağlı balıkçılar, hava şartlarının elverişli olduğu günlerde Marmara Denizi’ne ağ atmaya devam ediyor. Marmara Denizi’ne ağ atan balıkçılar, son zamanların en bereketli gününü yaşadı. Denizdeki ağları tekneye çeken balıkçılar, tonlarca balık sürüsü ile karşılaştı. Balıkların çekildiği tekne dolup taşarken, limana dönen balıkçılar balıkları kasaladı. Av sonucunda yaklaşık bin kasa balık çıktı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, “Kentte balıkçılar uskumru avlamaya devam ediyor. Dün gece denize açılan bir tekne sabaha karşı limana bin kasa uskumru ile döndü. Bu sıralar balıkçılar limana boş ağlarla dönmüyor. Uskumrular Tekirdağ Hali’ne gidecek. Vatandaşlarımız uygun ve taze balık yemeye devam edecek. İstavrit ve hamsi devam ediyor. Bunun yanında çinekop çıkmaya başlayacak” dedi. 

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ