Tekirdağ’da Çerkezköy Endüstriyel Fuarı sanal ortamda açıldı

Trakya’nın ilk ve tek endüstriyel fuarı olan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı (ÇEF), bu yıl online ortamda kapılarını açtı. Çerkezköy Endüstriyel …

Tekirdağ’da Çerkezköy Endüstriyel Fuarı sanal ortamda açıldı
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Trakya’nın ilk ve tek endüstriyel fuarı olan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı (ÇEF), bu yıl online ortamda kapılarını açtı. 

Çerkezköy Endüstriyel Fuarı bu yıl online olarak kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen fuarda açılan sanal stantlar, 3 gün boyunca 24 saat ziyaret edilebilecek.

Online olarak gerçekleştirilecek

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan fuarda bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, fuarın oluşturulmasında destek veren, katkı sunan herkese teşekkür etti. 

“24 saat ziyaret edilebilecek”

Fuarın 3 gün boyunca 24 saat ziyaret edilebileceğini ifade eden Kozuva, “Ücretsiz gerçekleştirilen fuarımızda üç gün süreyle 10: 00-12: 30 saatleri arasında canlı oturumlar yapılacaktır. Bu oturumlarda, birbirinden değerli isimler, konuşmalar ve sunumlar yapacaktır. Yine yenilikçi bir vizyon ile sağladığımız teknik altyapı sayesinde, bütün katılımcılarımız online ortamda konuşmacılarımız hakkında bilgi sahibi olabilirler, katılmak istediği programı seçebilir kaydedebilirler. Chat kısmından konular hakkında kendi görüşlerini paylaşabilirler. Konuşmacılarımıza soru sorabilir, görüş alabilirler. Diğer katılımcılarla iletişime geçebilir, yeni firma ve kişi bulabilir, inşallah yeni iş bağlantıları kurabilirler. Bu amaçla birebir görüntülü toplantı yapabilirler. Elbette ki stant yetkilileriyle sorunsuz iletişim kurabilirler” ifadelerine yer verdi.

Fuar, açılış konuşmalarının ardından sanal ortamda 3 gün boyunca ziyaretçilere açıldı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ