Tatilcilerin geri dönüşü başladı: Tekirdağ-İstanbul yolunda yoğunluk yaşanıyor

Ülke genelinde 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla turistlik beldelere akın eden tatilciler, bayram tatilinin bitişine az bir süre kala yollarda yoğunluk oluşturdu. Tekirdağ ve Edirne’nin plajlarına akın eden tatilciler, Tekirdağ-İstanbul karayolunda geri dönüş yoluna çıktı. Vatandaşların 9 günlük bayram tatilini fırsata çevirmesiyle dolup taşan tatil kentlerinde, tatilin sona erecek olmasının telaşı başladı. Marmara Denizi’nin Tekirdağ kıyıları ve Ege Denizi’nin Saroz Körfezi kıyılarına akın eden tatilciler, bayram tatilinin bitecek olmasıyla Pazartesi günü başlayacak mesailerine yetişmek için yola çıkmaya başladılar. Tekirdağ – İstanbul karayolunun çeşitli noktalarında oluşan yoğunluğun Pazartesi sabahına kadar artarak devam etmesi bekleniyor.

Tatilcilerin geri dönüşü başladı: Tekirdağ-İstanbul yolunda yoğunluk yaşanıyor
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Tatilcilerin geri dönüşü başladı: Tekirdağ-İstanbul yolunda yoğunluk yaşanıyor

Ülke genelinde 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla turistlik beldelere akın eden tatilciler, bayram tatilinin bitişine az bir süre kala yollarda yoğunluk oluşturdu. Tekirdağ ve Edirne’nin plajlarına akın eden tatilciler, Tekirdağ-İstanbul karayolunda geri dönüş yoluna çıktı.

Vatandaşların 9 günlük bayram tatilini fırsata çevirmesiyle dolup taşan tatil kentlerinde, tatilin sona erecek olmasının telaşı başladı. Marmara Denizi’nin Tekirdağ kıyıları ve Ege Denizi’nin Saroz Körfezi kıyılarına akın eden tatilciler, bayram tatilinin bitecek olmasıyla Pazartesi günü başlayacak mesailerine yetişmek için yola çıkmaya başladılar.

Tekirdağ – İstanbul karayolunun çeşitli noktalarında oluşan yoğunluğun Pazartesi sabahına kadar artarak devam etmesi bekleniyor.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ