‘Survivor 2021’ yeni yarışmacısı hakkında flaş iddia

Başarılı yapımcı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde ‘Issız Adam’ filmiyle ünlenen oyuncu Cemal Hünal’ın, ‘Survivor 2021’ kadrosunda yer alacağını …

‘Survivor 2021’ yeni yarışmacısı hakkında flaş iddia
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Başarılı yapımcı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde ‘Issız Adam’ filmiyle ünlenen oyuncu Cemal Hünal’ın, ‘Survivor 2021’ kadrosunda yer alacağını açıklamıştı.

‘MasterChef Türkiye 2020’nin ardından TV8’de ekranlara gelecek olan ‘Survivor 2021’de yarışacak bir ismin daha netleştiği konuşuluyor.

“Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu?” açıklaması ile gündem olan oyuncu Öykü Çelik’in, ‘Survivor 2021’ kadrosuna katıldığı öne sürüldü.

Hayranlarının geri sayıma başladığı yarışmada, ünlülerde olduğu gibi gönüllüler takımına ilişkin isimlerin de yavaş yavaş netleşmeye başladığı öğrenildi.

“MİNİ ETEK GİYMİŞ KIZLA BENİM KÜLTÜRÜM AYNI OLUR MU?”

33 yaşındaki oyuncu, Cihan Şensözlü’nün YouTube kanalında yayınlanan ‘Sanane Cihanna’ programında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

Öykü Çelik’in “Trabzon Lisesi mezunuyum ve Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim?” şeklindeki sözleri, sosyal medyada gündem olmuştu.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ