Sürpriz aşıklar: Aleyna Kalaycıoğlu-Cengiz Ünder

Aleyna Kalaycıoğlu ve takım arkadaşı Batuhan Karacakaya, Survivor fanlası tarafından birbirlerine çok yakıştırılmış, ikili arasında aşk olduğu …

Sürpriz aşıklar: Aleyna Kalaycıoğlu-Cengiz Ünder
  • Magazin
  • 10 Ağustos 2022 14:39 | Son Güncellenme: 10 Ağustos 2022 15:32
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Aleyna Kalaycıoğlu ve takım arkadaşı Batuhan Karacakaya, Survivor fanlası tarafından birbirlerine çok yakıştırılmış, ikili arasında aşk olduğu öne sürülmüştü. Bu dedikodu yalanlanmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Kalaycıoğlu ile Cengiz Ünder’in aşk yaşadığı iddiası sosyal medyada gündeme gelmişti. Ancak iki isimden de konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmemişti. İddialar doğru çıktı ve sürpriz aşktan ilk fotoğraf geldi.

TATİLDE GÖRÜNTÜLENDİLER

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu Survivor yarışmasının 2021 sezonunda mücadele eden ve hem parkur performansı hem de güzelliği ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Aleyna Kalaycıoğlu, 25 yaşındaki futbolcu Cengiz Ünder ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çift, şimdilerde gözlerden uzak bir yerde deniz ve güneşin tadını çıkarıyor.

ETİKET ELE VERDİ

Kalaycıoğlu, sevgilisiyle çıktığı tatilde çekilen mavi bikinili fotoğrafını, 550 binden fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Bulunduğu konumu da belirten Survivor Aleyna, Marsilya’nın doğusunda yer alan Cassis bölgesini etiketledi. Cengiz Ünder, geçtiğimiz yıl İtalyan ekibi Roma’dan Fransa’nın Olimpik Marsilya takımına transfer olmuştu.

“SAKLAMANIZA GEREK YOK”

Aleyna’nın tatil pozu 35 binden fazla beğeni alırken, takipçilerinin milli futbolcuyla ilgili yorumları dikkatlerden kaçmadı.

Cengiz’le fotoğraf neden yok?
Cengiz’le çekildiğin fotoğrafı da bizimle paylaşsana. Zaten herkes gördü, saklamanıza gerek yok.
Cengiz güzel fotoğraf çekmiş.
Yana kaydırınca Cengiz’le fotoğraf çıkacak sandım.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ