Soylu Silivri’de ziyaretlerde bulundu

AKP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Yüz Yüze 100 Gün’ programı kapsamında Süleyman Soylu Silivri’de ziyaretlerde bulundu. İlk …

Soylu Silivri’de ziyaretlerde bulundu
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

AKP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Yüz Yüze 100 Gün’ programı kapsamında Süleyman Soylu Silivri’de ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Soylu AKP İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi. Daha sonra Ortaköy Mahallesi’nde mahalleli ile sohbet etti. Gazitepe Mahallesi’ne geçen Soylu burada kahvehanede mahalle sakinleri ile buluştu. 

Süleyman Soylu buradaki programın ardından Silivri’de bulunan bir düğün salonunda STK temsilcileri, dernek başkanları, kanaat önderleri, iş insanları ve muhtarlara buluştu. Toplantıda yaptığı konuşmada Bakan Soylu dünyada yaşanan tahıl ve ekonomik sorunları hatırlatarak, “Bu etkilenmeyi en kısa sürede atlatacak ülke Türkiye’dir. Gıda krizinin çözülmesi için tıpış tıpış Türkiye’nin kapısını çaldılar. Çalmak zorundaydılar çünkü. Eğer Türkiye gıda krizini çözebilecek kabiliyette olmasaydı, eğer Tayyip Erdoğan itibarlı bir lider olmasaydı dünyada bizim kapımızı çalmazlardı. Mecburen çaldılar kapımızı” dedi.

Soylu, Silivri Uğur Mumcu Meydanı’nda vatandaşlara seslendi, son olarak da Silivri Belediye’sini ziyaret ederek programını bitirdi.

 

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ