Simge Sağın’dan tekne pozları! ‘Wanda Nara yan yan bakıyor sana, haberin olsun’

‘Aşkın Olayım’ şarkısı ile son dönemde büyük bir popülariteye kavuşan ünlü şarkıcı Simge Sağın, tatil sezonunu hâlâ kapatmadı. Son olarak teknede çekilen bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Sağın’a; binlerce beğeni ve yorum geldi.

Simge Sağın’dan tekne pozları! ‘Wanda Nara yan yan bakıyor sana, haberin olsun’
  • Magazin
  • 28 Eylül 2023 20:51 | Son Güncellenme: 28 Eylül 2023 20:56
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Güzel şarkıcı Simge Sağın, son dönemde Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi’nin attığı gollerden sonra ‘Aşkın Olayım’ şarkısının çalınmasıyla gündemden düşmüyor.

“MÜZİK BİRLEŞTİRİCİDİR”

Beşiktaşlı olmasına rağmen sarı-kırmızılı takımın kalbinde ayrı bir yeri olduğunu söyleyen ünlü isim, bir konserinde şu ifadeleri kullanmıştı:

Koyu bir Beşiktaşlıyım ama Icardi ve Galatasaray’ın da kalbimde yeri ayrı. Tribünlerde sadece ‘Aşkın Olayım’ı değil, ‘Öpücem’i de duyuyorum. Ne mutlu bana! Müzik birleştiricidir, hepimizi bir araya getirir. Şarkılar şifadır, mutluluktur.

BİKİNİYLE KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

Tatil sezonunu hâlâ kapatmayan 42 yaşındaki Sağın, 1.8 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettirmeyi başardı.

Teknede çekilen pozlarıyla fit halini gözler önüne seren ünlü ismin gönderisine, kıs sürede 76 binden fazla beğeni geldi.

YORUM YAĞDI

Takipçileri, güzel şarkıcıya; “Gel bir sarayım, aşkın olayım”, “Ya her yerde de bu kadar güzel olunmaz ki” ve “Wanda Nara yan yan bakıyor sana, haberin olsun” gibi yüzlerce yorum yapıldı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ