Silivrispor’da altyapı hocaları isyanda…

Silivrispor’da alt yapı hocalarına maaşlarının 16 aydır ödenmediği iddia edildi.

Silivrispor’da altyapı hocaları isyanda…
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivrispor’da alt yapı hocalarına maaşlarının 16 aydır ödenmediği iddia edildi. Silivrispor alt yapı hocalarına Alper Tezcan sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı paylaşımda kendilerini 16 aydan beri para almadıkları halde çalıştıklarını ancak profesyonel takım futbolcularının para almadıkları için idmana çıkmadıklarını iddia etti.

Tezcan, “Evlerimize üzgün ve mutsuz gidiyoruz bakıyoruz ki çocuklar uyusun da eve girelim. Çünkü çocuklarımızın yüzüne bakamıyoruz bunun ne kadar acı olduğunu sizler anlayamazsınız bunu yaşayan bilir. Bilin ki bizim de başka işimiz yok sadece futboldan ekmeğimizi kazanıyoruz.” diyerek isyan etti.
Tezcan sorunların bir an önce halledilmesini Yöneticilere ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a şöyle çağrıda bulundu. “Ekmek bir ise paylaşmasını bilmeli, hep bana hep bana olmamalı. Altyapı hocaları olarak sesimizi duyan var mı diyorum. 16 ay oldu evimize ekmek götüremiyoruz. Sevgili belediye başkanım Volkan Yılmaz ve değerli büyüklerim.”

Alper Tezcan’ın sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımın tamamı ise şöyle:

“Sesimizi duyan var mı?
Silivri spor altyapı hocaları olarak. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz profesyonel takımımız idmana çıkmıyormuş para almadıkları için ve yazı hemen kaldırılıyor peki 1 aydır ne alıyorsunuz diye sorarlar adama futbolcu kardeşlerime ve hocalarıma sormak isterim ne aldınız şimdiye kadar en kötünüz. 60 bin ya da 100 bin.
İdmana çıkmamak ne ya sizin aldığınız paranın üçte birine çalışıyoruz. Biz ve ne için Silivri spora kaliteli kişilikli futbolcular yetiştirmek amacımız. Çok iyi örnek oluyorsunuz futbolcu kardeşlerinize…
Sormak istiyorum hocalarıma Sertan hocam, Ümit hocam, Metin hocam siz alt yapıda çalıştınız ve bizim ne çektiğimizi bilirsiniz. Şimdi biz bu çocuklara ne anlatalım ve ne diyelim bize söyleyin lütfen. 11, 12, 13, 14 yaşında çocuklar soruyor “Silivri sporda para yokmuş idmana çıkmıyorlar” diye ama kolay yolu bulup idmana çıkmıyorsunuz. Biz ne yapalım o zaman 1 tane idman kaçırmadan yağmur kar soğuk demeden idmanımızı yaptık. Sonunda ne oldu 16 ay oldu evimize bir lokma ekmek getirmedik. Ne yiyiyoruz ne içiyoruz çocuklarımız evde aç mı soran oldu mu? Ben söyleyeyim mi evet açız ve evlerimizin kiralarını suyunu elektriğini ödeyemiyoruz. Evlerimize üzgün ve mutsuz gidiyoruz bakıyoruz ki çocuklar uyusun da eve girelim. Çünkü çocuklarımızın yüzüne bakamıyoruz bunun ne kadar acı olduğunu sizler anlayamazsınız bunu yaşayan bilir. Bilin ki bizim de başka işimiz yok sadece futboldan ekmeğimizi kazanıyoruz. Sizin gibi dakikada bir medyaya çıkmadık.
Şimdi söylüyorum demek ki ağlamayana emzik verilmiyor. Bir para dediniz haklılar dedik. 2.’yi yaptınız haklılar dedik. Ama 3.’sü fazla oldu artık ya siz kardeşlerim armamızın değerini bilmiyorsunuz. Silivri spordan büyük değilsiniz artık zarar veriyorsunuz. Bu olayların suyunu çıkardınız diyorum.
Hepimiz geçiciyiz bu takımda kimse kalıcı değil baki olan Silivrispordur. Çünkü siz bir ilçeyi temsil ediyorsunuz. 250 bin nüfusu temsil ediyorsunuz tamam mı ve altyapıdaki futbolcu kardeşleriniz sizleri örnek alıyorlar. Biz hoca olarak ne diyebiliriz ki böyle örnek olunmaz. Sevgili hocalarım futbolcu kardeşlerim belki de kızacaksınız ama dost acı söyler.
Ekmek bir ise paylaşmasını bilmeli, hep bana hep bana olmamalı. Altyapı hocaları olarak sesimizi duyan var mı diyorum. 16 ay oldu evimize ekmek götüremiyoruz. Sevgili belediye başkanım Volkan Yılmaz ve değerli büyüklerim.”
Saygılarımla
ALPER TEZCAN

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ