Silivrispor tesislerinden hırsızlık

Silivri Stadında bulunan Silivrispor kulübüne ait tesislerde hırsızlık olayı meydana geldi.

Silivrispor tesislerinden hırsızlık
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Stadında bulunan ve Silivrispor kulübüne ait olan tesislere gece geç saatlerde giren kişi veya kişiler çamaşırhane ve futbolcuların soyunma odalarını soydu.

Futbolcuların maç dönemlerinde kamp yaptığı tesislerde meydana gelen hırsızlık olayında eşofman, yağmurluk, formalar, şortlar, banyo bataryaları, kapı kolları, metal eşyalarla birlikte tesis içindeki televizyon ve elektrik tesisatının da sökülerek çalındığı öğrenildi.

Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan olayın gerçekleşmesinin ardından sosyal mecra üzerinden yaptığı açıklamada şöyle söyledi:
“Kıymetli Silivrisporlular dün gece ilçemizin takımı tek değeri SİLİVRİSPORUMUZUN tesislerinde şimdi ye kadar görmediğim ahlaksızca bir hırsızlık oldu.Herşeyle herkesle her belayla baş ederiz ama ilçesinin takımını tesisindeki eşyaya tenezzül edenlere yazıklar olsun ama bende sizi bulup bu külübe yaptıklarınızı burnunuzdan getirmezsem şart olsun kimse bu kulübün malına ve ruhuna saldıramaz. FACEBOOK ÜZERİNDEN MARTAVAL OKUYANLARADA SÖYLÜYORUM BİZ BU KULÜBÜ HİÇBİR ZAMAN SAHİPSİZ BIRAKMADIK BIRAKMAYACAĞIZ.ÇIKIN ADAY OLUN SAHNEDE SİZLERİDE İZLEYELİM!!!!!”

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ