Silivri’de trafik sorunu hala çözülemedi.

Yaz mevsimi gelmesiyle Silivri’de trafik çilesi yine baş göstermeye başladı. Çarşı merkezi ile E-5 yan yol ve konutlara geçiş sorunu hala çözülemedi.

Silivri’de trafik sorunu hala çözülemedi.
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri’de Trafik çilesi bitmek bilmiyor.
Yaz mevsimi gelmesiyle Silivri’de trafik çilesi yine baş göstermeye başladı. Çarşı merkezi ile E-5 yan yol ve konutlara geçişteki tıkanıklık hala çözülemedi. Yan yoldan konutlar bölgesine geçmek abartısız mesai saatleri bitiminde 30-45 dakika arasında sürüyor.
Özellikle Kaymakamlık karşısının çift sıra otoparka dönüşmesi ve trafik ışıklarının akışa göre düzenlenmemesi trafiği daha de içinden çıkılmaz hale getiriyor. Erseven tarafında çarşıya giriş ve çarşıdan geçerek belediye yönüne ve konutlara dönmekte en az 30 dakika tutuyor. Migros tarafından eski sanayi geçişte ışıkların çalışmaması ve tamiratlar dakikalar süren tıkanıklığa yol açıyor. Başkomutan Caddesinde bankaların bulunduğu kısımda ise en büyük park sorunu yaşanıyor ve trafik duruyor.
Vatandaşları isyan noktasına getiren bir başka durumda bitmek bilmeyen şehir içi yol çalışmaları. Plansız ve zamansız devam eden çalışmalar da trafiği kitliyor.
Tüm bu sıkışıklık yaşanırken şehir içinde ve ışıklarda trafiği düzenleyecek bir tane polis bulunmaması ise vatandaşları çileden çıkarıyor. Vatandaşlar çarşıda yaşanan düzensiz park ve trafik sıkışıklığına polislerin neden müdahale etmediğini ve görevlerini nerede yaptıklarını merak ediyor.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ