Silivri’de şiddetli sağanak yağış etkisini gösterince ulaşım felç oldu

Silivri’de yapılan uyarıların ardından yağış etkisini gösterdi ve birçok yerde su baskınları yaşandı. Yol kenarında bulunan, park halindeki …

Silivri’de şiddetli sağanak yağış etkisini gösterince ulaşım felç oldu
  • Manşet / Yaşam
  • 10 Ağustos 2022 14:32 | Son Güncellenme: 10 Ağustos 2022 14:35
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri’de yapılan uyarıların ardından yağış etkisini gösterdi ve birçok yerde su baskınları yaşandı.

Yol kenarında bulunan, park halindeki araçlardan iş yerlerine kadar birçok yer su altında kalırken ulaşım ise yolların göle dönmesi ile felç oldu. Edinilen bilgilere göre belediye ise yağışın etkisini bu denli göstermesinin ardından yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma başlattı.

Silivri’de yoğun yağış sonrası sokaklarda su baskınları yaşandı. Park halindeki araçlar yarıya kadar suya gömülürken, belediye ekipleri bölgede çalışma başlattı.

Silivri’de etkili olan şiddetli sağanak yağış su baskınlarını da beraberinde getirdi. Alibey Mahallesi’nde yağış sonrası bazı sokaklar sular altında kaldı. Sokakta park halinde bulunan 3 araç yarıya kadar suya gömüldü. Bölgede belediye ekipleri ve İSKİ ekipleri çalışma başlattı. Bazı iş yerlerinin bodrum katların su bastığı görüldü. İş yerinde vatandaşların dükkan önlerinde suyun çekilmesini beklediği görüldü. Ekiplerin bölgedeki çalışmaları devam ediyor.

Uyarılar öncesinde yapılmıştı

Birkaç gün önce etkisini gösteren yağışın ardından İBB Afet Koordinasyon Merkezi’nin (AKOM) bunun devamının geleceğini belirtmişti ve bugün, bu uyarılar etkilerini Silivri’de şiddetli sağanak yağış ile gösterdi. Su baskınlarını da beraberinde getiren şiddetli yağış sokaklarda yürümeyi bile zor hale getirirken park halindeki otomobilleri ise neredeyse yarısına kadar suya gömdü.

Mağdur olan vatandaşlar belediyeden yardım beklerken iş yerleri ise kepenk kapatarak göle dönen yollardaki suyun çekilmesini bekledi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ