Silivri’de Hokey Branşı

Ağustos ayında Ülkemize Avrupa Şampiyonluğunu kazandıran Kadınlar A Milli Takım Antrenörü Muharrem Hasdemirin gayretleriyle İstanbul’un Silivri ilçesine hokey branşı kazandırıldı.

Silivri’de Hokey Branşı
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Ağustos ayında Ülkemize Avrupa Şampiyonluğunu kazandıran Kadınlar A Milli Takım Antrenörü Muharrem Hasdemirin gayretleriyle İstanbul’un Silivri ilçesine hokey branşı kazandırıldı. Hokey branşı ilçede yoğun ilgi ve talep görmekte. Kasım ayında faaliyetlere başlayan ve ilçenin göz bebeği haline gelen hokey branşında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milli Takım Antrenörü Hasdemir; “Silivri İstanbul’un en güzel ilçelerinden biri. Buraya hokey branşını kazandırmak benim için heyecan verici. Potansiyelli bir ilçe. Kısa zamanda çalışmalarımızla dikkat çektik. Amacım her zaman buradan yetenekli sporcuları keşfedip Milli Takımlara sporcu kazandırmak. ” dedi.

İRANLI HOCALARDAN SİLİVRİYE ZİYARET
İran’da dünya kupasında tarih yazmış ve Aynı zamanda Taylan Ülkesi Milli Takım Baş Antrenörü Esfandyar Safaei ve Taylan Milli Takım Kondisyoneri İranlı Ali Reza Salmanzade Özel davet ile Silivri’ye geldiler.
Hasdemir; ” Hocalarımız Silivri’ye gelerek salonda incelemelerde bulundu. Türkiye’de kamp yapmayı düşündüklerini söylediler. Bu bizim için mutluluk verici. Sonuçta İki ülkenin işbirliği ile güzel gelişmeler olabilir. Ekonomik olarak ülkemize Silivri’mize spor Turizmi olarak güzel destekler gelebilir. Bu bizler için çok büyük bir şans hocalarımıza teşekkür ederim” dedi.

HER ZAMAN YANIMIZDALAR
Hasdemir; “Her yeni başlangıçlar çok zor olsa da heyecan vericidir. Bu zorlukları aşmamızda her zaman yanımızda olan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Türkiye Hokey Federasyonu Değerli Başkanımız Sadık Karakan, Başkan Vekilimiz Bayram Yüksel ve Federasyonun kıymetli çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. ” dedi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ