Silivri’de Çanakkale şehitleri anıldı

Silivri’de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıl dönümünde şehitler düzenlenen törende anıldı.

Silivri’de Çanakkale şehitleri anıldı
  • Güncel / Manşet
  • 18 Mart 2021 14:57 | Son Güncellenme: 18 Mart 2021 20:08
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri’de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi‘nin 106’ncı yıl dönümünde şehitler düzenlenen törende anıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Günü Anma Programı saat 10.00’ da Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Çelenk sunumunun ardından şehitlerimiz anısına, saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı, Jandarma Teğmen Bilal KÜÇÜKKELEPÇE yaptı. Kurum amirlerimiz tarafından ilçede eş zamanlı olarak şehit kabirleri ziyaret edildi.

Silivri Kaymakamı  Ali Partal, İlçe protokol üyeleri ve şehit yakınlarının katılımı ile Silivri Yeni Mezarlığına yapılan ziyarette, şehitlerin kabirlerinde dua ederek karanfil bırakıldı.

Törene şehit yakınları, gaziler, Silivri Kaymakamı Ali Partal, 1. Mebs Alay Komutanlığı Muhabere Yarbay Hakan Yakın,  Cumhuriyet Başsavcı V. Serkan Dinç, Silivri Gaziler Derneği Temsilcisi Adnan Gürcan, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Şehit yakınlarının ziyaret edilmesiyle program sona erdi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ