Silivri’de bir polis memuru, şüphelinin açtığı ateşle şehit oldu

Silivri’de gerçekleştirilen operasyon sırasında yaralanan Komiser Yardımcısı Alim Nar, tedavi için kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

İstanbul Valiliği operasyonda iki polisin yaralandığını duyurmuştu.

Silivri’de bir polis memuru, şüphelinin açtığı ateşle şehit oldu
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri’de bir polis, gözaltına alınmak istenen şüphelinin açtığı ateşte yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Semizkumlar Mahallesi’nde çalışma yapan polis ekipleri, yürütülen bir cinayet soruşturması kapsamında bir şüpheliyi gözaltına almak istedi.

Operasyon sırasında içeriden ateş açıldı. Açılan ateş sonucu ilk belirlemelere göre Cinayet Büro Amirliğinde görevli komiser yardımcısı Alim Nar vurularak şehit oldu.

Şüphelinin yakalanması için bölgede geniş çaplı çalışma başlatıldı.

18.30’da cinayet şüphelisi isimlere yönelik yapılan operasyonda Komiser Yardımcısı Alim Nar vücuduna isabet eden mermi ile yaralanmıştı. Meslektaşı A.K. ise olayın ardından yaşanan kovalamacada düşerek hafif yaralanmıştı.

Alim Nar, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter’da yaptığı paylaşım ile yaralanan polislerden Alim Nar’ın hastanede yaşamını yitirdiğini duyurdu. Yerlikaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

‘Komiser Yardımcımız Alim Nar bugün Silivri’deki bir operasyonda yaralanmıştı. Maalesef kahraman polisimiz tedavi gördüğü hastanede şehadete erdi. Şehidimiz Alim Nar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı diliyorum.’

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ