Silivri’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları

Silivri Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Zafer Yürüyüşü düzenledi.

Silivri’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Zafer Yürüyüşü düzenledi.
19 Mayıs Meydanı’ndan başlayarak Silivri Sahili Festival Alanında son bulan yürüyüşün hemen ardından bayram coşkusu, ünlü Sanatçı Aşkın Nur Yengi konseriyle devam etti.

Silivri Sahilinde bulunan Atatürk Anıtı’nda yapılan çelenk sunma töreni ile başlayan kutlamalar, Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ve Oğuz Aral Sanat Galerisinde gerçekleştirilen Zafer Sergisi ile devam etti. Daha sonra Büyük Zafer’in 101. yıl dönümü nedeniyle Silivri Belediyesi tarafından Zafer Yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşün hemen ardından bayram coşkusu, ünlü Sanatçı Aşkın Nur Yengi konseriyle devam etti. Ünlü Sanatçı, en sevilen şarkılarıyla festival alanını dolduran Silivrililere doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşattı.

FENER ALAYI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Silivri Belediyesi tarafından bir Zafer Yürüyüşü düzenlendi. Saat 20.30’da 19 Mayıs Meydanı’ndan başlayan yürüyüşe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yürüyüş, Silivri Sahili Festival Alanında son buldu.

BAYRAM COŞKUSU AŞKIN NUR YENGİ KONSERİYLE DEVAM ETTİ.
30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu, Fener Alayı’nın hemen ardından başlayan ünlü Sanatçı Aşkın Nur Yengi konseriyle devam etti. Aşkın Nur Yengi, en güzel şarkıları ve başarılı performansıyla festival alanını dolduran Silivrililere unutulmaz bir gece yaşattı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ