Silivri TEM Otoyolu’nda Zincirleme Kaza: 3 Yaralı

Silivri TEM Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Kaza sonrasında araçlarda sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Kazaya neden olan otomobil geri manevra yaparken arkadan gelen bir araca çarptı ve zincirleme kaza meydana geldi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Silivri TEM Otoyolu’nda Zincirleme Kaza: 3 Yaralı
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri TEM Otoyolu’nda yaşanan zincirleme kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Kaza sonrasında araçlarda sıkışan yaralılar olay yarine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Tem otoyolu Kınalı gişeler mevki Edirne istikametinde saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otoyolda çıkışı kaçıran bir otomobil geri manevra yapmaya çalıştı. 34 DBT 656 plakalı hafif ticari araç sürücüsü Hasan Daşkın geri manevra yapan araca çarpmamak için durdu. Ancak arkadan gelen Sabri E. yönetimindeki 39 AE 530 plakalı otomobil, Daşkın’ın aracına çarparak bariyerlere saplandı. Seyir halindeki 33 DVY 73 plakalı kamyonet sürücüsü Edip Y. de Daşkın’ın aracına çarparak yan yattı.

Yaşanan zincirleme kazayı gören sürücüler, sağlık ekipleri, polis ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan Hasan Daşkın ve kamyonet içerisinde sıkışan Edip Y. çıkardı, kamyonette bulunan diğer bir kişi ise kendi çabasıyla çıktı. Olay yerinde yaralılara yapılan ilk müdahalede Hasan Daşkın ağır yaralı olarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı, diğer yaralılar ise ayakta tedavi olarak tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Kaza yerine karayolları temizleme ekipleri yolu temizlerken kaza kaldırma çalışmaları sonrasında yol trafiğe açıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ