Silivri Belediyesi’nden Cumhuriyet coşkusuna davet

Silivri Belediyesi’nden Cumhuriyet coşkusuna davet
  • Manşet / Yaşam
  • 28 Ekim 2022 10:03 | Son Güncellenme: 28 Ekim 2022 10:07
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümünü, Cumhuriyet Yürüyüşü ve Mustafa Yıldızdoğan konseri ile kutlayacak.

Cumhuriyet Bayramı coşkusunun tüm ilçeye yayılması amacıyla organize edilen yürüyüş, 29 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 19.30’da Kaymakamlık binası arkasındaki 19 Mayıs Meydanı’ndan başlayacak. Alanda toplanan Silivrili vatandaşlar, Silivri Belediye Bandosu eşliğinde Silivri sahilinde bulunan Atatürk Anıtı’na kadar yürüyecek. Yürüyüşün hemen ardından başlayacak olan konserle ünlü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, en güzel şarkılarıyla Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doruğa çıkaracak.

CUMHURİYET BAYRAMI’NA ÖZEL VOLEYBOL ŞÖLENİ DÜZENLENECEK
29 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 14.00 ila 19.00 arasında Voleybol Şöleni düzenlenecek. Silivri Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilecek olan Voleybol Şöleni çekişmeli müsabakalara sahne olacak.

ÖZEL TİYATRO GÖSTERİMİ GERÇEKLEŞECEK
28 Ekim Cuma günü Önder Yılmaz sahnesinde “Milli Sır: Cumhuriyet” isimli müzikli ve danslı tiyatro oyunu sahnelenecek. Saat 19.23’te başlayacak ve katılımın ücretsiz olacağı tiyatro oyununda sanatseverlere Cumhuriyet’in önemi anlatılacak.

“CUMHURİYETE GİDEN YOL” FOTOĞRAF SERGİSİ
Cumhuriyet kutlamaları kapsamında Silivri Belediyesi Oğuz Aral Sergi Salonunda “Cumhuriyete Giden Yol” adlı fotoğraf sergisi de 28 Ekim-5 Kasım 2022 tarihleri arasında vatandaşların ziyaretine açılacak.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ