Silivri Belediyesi Sayalar’da Kırmızı Biber Şenliği düzenledi.

Silivri Belediyesi bu yıl ilk kez Sayalar Kırmızı Biber Şenliği düzenledi.

Silivri Belediyesi Sayalar’da Kırmızı Biber Şenliği düzenledi.
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Belediyesi bu yıl ilk kez Sayalar Kırmızı Biber Şenliği düzenledi.

Sayalar’a yeni kazandırılan; meydan düzenlemesi, park alanı, sağlık evi, mahalle evi ve futbol sahasının açılış törenlerinin gerçekleştirildiği etkinliğin sahne programlarında, Sanatçı İbrahim Orçin şarkılarını Silivrililer için seslendirdi.

Silivri Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Sayalar Kırmızı Biber Şenliği gerçekleştirildi. 8 Ekim 2023 Pazar günü Sayalar Meydanı’nda düzenlenen etkinlik, yürüyüş kortejiyle başladı. Mahalle evi kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünleri ve Silivrili üreticilerin yetiştirdiği doğal ürünler şenlik alanında oluşturulan stantlarda sergilendi. Şenlik kapsamında; meydan düzenlemesi, park ve dinlenme alanı, Sayalar Sağlık Evi, Sayalar Mahalle Evi ve 35×50 ölçülerinde suni çim halı sahanın toplu açılış töreni gerçekleştirildi. Saat 16.15’te başlayan sahne programlarında Silivri Dans Grubunun halk oyunları gösterileri büyük beğeni topladı. Ardından Sanatçı İbrahim Orçin sahne aldı.

SİLİVRİ’NİN EN İYİ PUL BİBER ÜRETİCİSİ BELLİ OLDU
Sayalar Kırmızı Biber Şenliği kapsamında En İyi Pul Biber Üreticisi Yarışması düzenlendi. Jüri değerlendirmesinin ardından birinci olan Hediye Çınar tam altın, ikinci Habibe Güral yarım altın, üçüncü Nevriye Aykutlu ise çeyrek altın kazandı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ