Silivri Belediye Meclisi’nde yine ana gündem arsa satışları

Silivri Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 06 Kasım 2023 Pazartesi Günü 10.30’da gerçekleştirilecek.

Silivri Belediye Meclisi’nde yine ana gündem arsa satışları
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Belediye Meclisi’nin 06/11/2023 Pazartesi tarihine rastlayan Kasım Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, saat 10.30’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Meclis toplantısında görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde;

G Ü N D E M:

1- Silivri Belediyesi kadrolarında derece değişiklikleri yapılmasının görüşülmesi.

2 – Mülkiyeti Silivri Belediyesine ait Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi, 5729 ada, 30 parseldeki yapının çatı katının Etüt Merkezi ve Kütüphane olarak kullanılmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsis edilmesinin görüşülmesi.

3 – Mülkiyeti Silivri Belediyesine ait olan taşınmazların vergi borçlarına karşılık Maliye hazinesine devir işlemi yapılmış olduğundan, tahsislerine yönelik alınan meclis kararlarının iptal edilmesinin görüşülmesi.

4 – Silivri Belediyesi Silkent Silivri Kent Hizmetleri A.Ş.’nin belediye tüzel kişiliği adına temsile yetkili kılınmasının görüşülmesi.

5 – Silivri Belediyesine birimlerinin fonksiyonel sınıflandırmanın birinci düzeyleri arasında aktarma yapılmasının görüşülmesi.

6 – silivri Beyciler Mahallesinde yapılacak olan kadastro çalışmalarında Bilirkişi olarak görevlendirilmek üzere 6 üye seçilmesinin görüşülmesi.

7 – Belediyemize ait Cumhuriyet ve Kavaklı Mahallesinde yer alan hissedarı olduğumuz parsellerdeki hisselerimizin satışının görüşülmesi.

8 – Mülkiyeti Silivri Belediyesine ait taşınmazların satışının görüşülmesi.

9 – Mülkiyeti Silivri Belediyesine ait taşınmazların bankaya teminat olarak gösterilmesi hususunda Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.

10 – Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi, 6121 ada 2 parselin kuzeyinde kalan alanın ihdas edilerek, Silivri Belediyesi adına tescil edilmesi ve ilgilisi adına satışının yapılmasının görüşülmesi.

11 – İstanbul Kültür Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Belediyemiz arasındaki sağlık ile ilişkili araştırma, uygulama, skolyoz ve femoral anteversiyon taraması ile eğitimlerinin yapılmasına dair işbirliği protokolünün imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.

12 – Mülkiyeti Silivri belediyesine ait Çanta-Sancaktepe Mahallesi 144 ada 1 parsel sayılı taşınmazın Maliye Hazinesi adına devrinin yapılmasının görüşülmesi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ