Şeyma Subaşı üzerinde servet taşıyor!

Burnundan estetik operasyon geçirdiği için Instagram paylaşımlarına ara verdiği konuşulan Şeyma Subaşı’nın, burun ameliyatı sonrası hastanelik …

Şeyma Subaşı üzerinde servet taşıyor!
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Burnundan estetik operasyon geçirdiği için Instagram paylaşımlarına ara verdiği konuşulan Şeyma Subaşı’nın, burun ameliyatı sonrası hastanelik olduğu iddia edilmişti.

Senelerdir Instagramda aktif olarak kullanan fenomen, “zor günler geçirdiği” yönündeki haberleri yalanlamışı ve sosyal medya detoksu yaptığını belirtmişti.

“SEVGİLİMLE EŞSİZ ANLAR YAŞADIM”

Bir haftalık aranın ardından Instagram’a geri dönen Subaşı Subaşı, “Uzun zamandır yapmak istediğim sosyal medya detoksunu sonunda gerçekleştirdim. Size motivasyon ve ilham veren tüm paylaşımlara bana iyi gelen bir periyotta devam etme kararı aldım” ifadelerini kullanmıştı.

Üç milyon takipçisi bulunan Subaşı, bol bol günlük yazdım, normalde yaptığım meditasyon süresini uzattım, bol bol dua ettim, kendimle daha fazla vakit geçirdim, bana ‘motivator’ demeye başlayan erkek arkadaşımla her zaman olduğu gibi eşsiz anlar yaşadım. Kız arkadaslarimla uzun bir seyahat öncesi daha fazla zaman gecirdim ve tabii ki partiledim” açıklamasını yapmıştı.

MİNİ ELBİSELİ POZLAR

Özel hayatı ve iddialı paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren 30 yaşındaki sosyal medya fenomen, siyah mini elbisesi ile yeni karelerini yayınladı.

Bir süredir Miami’de yaşayan ve son dönemde Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile magazin gündeminde olan Şeyma Subaşı’nın yeni pozları yaklaşık 100 bin beğeni aldı.

162 BİN TL!

Fenomenlernegiymis Instagram hesabında yer alan bilgiye göre; Şeyma Subaşı’nın saati 144 bin TL, askılı elbisesi 11 bin 820 TL ve topuklu ayakkabısı ise 7 bin 150 TL.

Olumsuz yorumlardan rahatsız olan Şeyma Subaşı’nın fotoğraflarına yorum sınırı getirmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ