Serenay Sarıkaya’nın paylaşımı tam not aldı

Cem Yılmaz ile olan ilişkisini sonlandırdıktan sonra adı geçtiğimiz günlerde Haldun Demirhisar ile aşk dedikodularına karışan Serenay Sarıkaya …

Serenay Sarıkaya’nın paylaşımı tam not aldı
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Cem Yılmaz ile olan ilişkisini sonlandırdıktan sonra adı geçtiğimiz günlerde Haldun Demirhisar ile aşk dedikodularına karışan Serenay Sarıkaya, bu kez sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geldi.

Kısa şortu ve uzun çizmesi ile yaptığı kombinle ayna karşısına geçen Sarıkaya, paylaşımına “Şey mi dostum” notunu ekledi. Kısa süre içinde beğeni yağan paylaşım Sarıkaya’nın hayranlarından tam not aldı.

Son dönemde sosyal medya paylaşımları ile magazin gündeminden düşmeyen 29 yaşındaki Serenay Sarıkaya hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Ünlü oyuncunun, iş insanı Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı ileri sürüldü. İkilinin, Göcek Bedri Rahmi Koyu’nda teknede birlikte görülmesi dedikoduları daha da alevlendirdi.

“O YORUMLARI KINIYORUM!”

Çıkan haberlerin ardından Sarıkaya, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, “Merhaba. Bugün hakkımda çıkan ve çok çirkin bir üslup ile yazılan ilişki haberi asılsızdır. Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır. Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgilisi olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan yorumları kınıyorum” ifadelerini kullandı.

CEM YILMAZ İLE AŞK YAŞAMIŞTI

Sarıkaya, son olarak ünlü komedyen Cem Yılmaz ile aşk yaşamıştı. Geçtiğimiz yıl Mart ayında Atina’da görüntülenen ikili, ardından aşk yaşadıklarını doğrulamıştı.

Karantina günlerini de birlikte geçiren Yılmaz ve Sarıkaya, ekim ayında ayrılık kararı aldı. İlişkilerinin bittiği de ünlü komedyenin “Ayrıldınız mı?” sorusuna verdiği “Evet” cevabıyla ortaya çıkmıştı.

CEM’DEN GERİ ADIM

Yılbaşı gecesi Serenay Sarıkaya’yı Instagram hesabından takip etmeyi bırakan Cem Yılmaz’dan sürpriz bir hamle daha gelmişti. Ünlü komedyen, eski aşkını yeniden takip etmeye başlayarak geri adım atmıştı.

SERENAY’I SİLEMEDİ

Cem Yılmaz’ın mayıs ayında paylaştığı fotoğrafı Instagram profilinden silmediği görüldü. Sarıkaya da Cem Yılmaz’ı takip etmeye devam ediyor.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ