Serenay Sarıkaya rotayı Bodrum’a çevirdi! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi

Serenay Sarıkaya, Yunanistan tatilinin ardından rotayı Bodrum’a çevirdi. Ünlü oyuncu, bayram tatili için geldiği Bodrum’da bir erkek arkadaşıyla güneşi batırdı. İkilinin yanına Seranay Sarıkaya’nın bir arkadaşı dahil olsa da eşyalarını toplayan kadın, kısa süre sonra ikiliyi yalnız bıraktı.

Serenay Sarıkaya rotayı Bodrum’a çevirdi! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi
  • Magazin
  • 1 Temmuz 2023 09:47 | Son Güncellenme: 1 Temmuz 2023 09:49
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Rol aldığı ‘Aile’ dizisi ve ‘Alice Müzikali’nin final yapmasının ardından yoğun bir tempoyu geride bırakan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz haftalarda yaz sezonunu açmıştı. Ünlü oyuncu, tatilin keyfini Yunanistan’da çıkarmayı tercih etmişti.

“ATIN BENİ DENİZLERE”

Sarıkaya, deniz kenarında verdiği pozları, “Atın beni denizlere, yalan dünya size kalsın” notuyla paylaşmıştı.

“BUGÜN DE GÜNEŞİ UĞURLADIK”

Serenay Sarıkaya, Burcum Baygut’un çektiği kareleri de “Bugün de güneşi uğurladıysak çıkalım kardeşim. Evet en yakın arkadaşım olağanüstü bir fotoğrafçı olduğu için çok şanslıyım” diyerek yayınlamıştı.

ERKEK ARKADAŞIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Yunanistan tatilinin ardından rotayı Bodrum’a çeviren oyuncu, önceki gün gözlerden uzak bir otelin plajında erkek arkadaşıyla görüntülendi.

İKİLİYİ YALNIZ BIRAKTI

Baş başa sohbet eden ikiliden Sarıkaya’nın neşesi ve kahkahaları böyle görüntülendi. Çiftin yanına Seranay Sarıkaya’nın bir arkadaşı dahil olsa da eşyalarını toplayan kadın, kısa süre sonra ikiliyi yalnız bıraktı.

GÜNEŞİ BERABER BATIRDILAR

Baş başa sohbetlerine devam eden ikili akşam güneşini beraber batırdı. Üç saatlik sohbetin ardından mekandan yine beraber ayrılan ikili, sonrasında gözlerden kayboldu.?

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ