Selimpaşa Pazarında Hizmet mi? Eziyet mi?

Silivri Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ancak bazı söz verilen hizmetleri eksik kalan Selimpaşa Kapalı Pazar Yerinde vatandaşlar ve Pazar esnafı ile köylü üreticilerin şikayetleri bitmiyor.

Selimpaşa Pazarında Hizmet mi? Eziyet mi?
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ancak bazı söz verilen hizmetleri eksik kalan Selimpaşa Kapalı Pazar Yerinde vatandaşlar ve Pazar esnafı ile köylü üreticilerin şikayetlerinin ardı arkası kesilmiyor..

Selimpaşa Kapalı Pazar Yerinde pazarın üzerine yapılacak Güneş Enerjisi Sistemi Nisan ayından beri hayata geçirilemezken, Pazar yerinin çatısına kurulacağı söylenen 1.664 güneş paneli kurulamadı. 150.000 tonluk su deposunda yapımı ile toplanacak yağmur suyu deposunun akıbeti belli değil.

Bugün Pazar kurulması dolayısıyla ziyaret ettiğimiz Selimpaşa Kapalı Pazar yeri esnafı isyanlarda.
Pazar yeri hakkında görüşlerini sorduğumuz esnaf, soğuktan ve rüzgârdan şikayetçi, “adeta buzhanede gibiyiz. Güneş alamadığımız için ısınamıyoruz.” diyen Pazar esnafı “soğuk rüzgâr pazarın bir tarafından giriyor diğer tarafından çıkıyor. Sürekli cereyan altındayız. Donuyoruz” diyorlar. “Yan tarafların mutlaka kapatılması lazım diyorlar. Zabıtaya durumu yüzlerce kez şikâyet ettik ama hiçbir sonuç alamadık. Kimse ilgilenmedi bile” diyorlar. Sokak arasında Pazar kursak daha iyiydi diyen Pazarcı esnafı, “bari orada branda ile soğuğa ve rüzgâra karşı önlem alabiliyorduk. Arada Güneşten de faydalanıyorduk.” dediler.

Alışveriş yapmaya gelen Selimpaşalılar da aynı şikayetlerde bulunarak “Bu kadar güzel bir pazar yeri alanı ama hizmet almak yerine eziyet alıyoruz. Belediye sesimizi duymuyor. Hizmeti yapacaksan eksik yapmayacaksın, yapılan eksik hizmetin hiçbir kıymeti yok. İstersen en lüksünü yap faydasız. Ben yaptım oldu demekle hizmet olmaz.” diyorlar.

Köylülere, üreticilere ücretsiz, kirasız tahsis edilmiş pazar alanı tarafı ise tam bir içler acısı hale terk edilmiş vaziyette bulunuyor. Hepsi soğuktan tir tir titriyorlar. Çoğu soğuk havadan ve esen rüzgardan dolayı tezgah açamadıklarını ifade ettiler.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ