Pandemide Türkiye için tam kapanma kararı çıktı!

Pandemi ve koronavirüs sürecinde yeni bir karar alındı ve tam kapanma kararı çıktı. Açıklanan yeni düzenlemeye göre 29 Nisan 2021 saat 19 …

Pandemide Türkiye için tam kapanma kararı çıktı!
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Pandemi ve koronavirüs sürecinde yeni bir karar alındı ve tam kapanma kararı çıktı. Açıklanan yeni düzenlemeye göre 29 Nisan 2021 saat 19:00’dan itibaren başlayacak olan tam kapanma 17 Mayıs 2021 tarihine kadar sürecek.

Pandemide Türkiye için tam kapanma kararı çıktı!

Alınan kararlara göre 3 hafta sürecek olan tam kapanmada tüm okullar (8 ve 12 sınıflarla anaokulları dahil) tamamen kapatılacak. İşte alınan kararların tam listesi:

  • 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00’dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00’e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiliyor.
  • Şehirler arası seyahatlerin tamamı izne tabi olacak ve şehirler arası toplu taşıma araçları yüzde 50 kapasiteyle çalışabilecek.
  • Konaklama tesislerindeki rezervasyonlar, sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlamaları için istisna teşkil etmeyecektir.
  • Anaokulu, kreş, 8’inci ve 12’nci sınıflar dahil, tüm kurumlarda yüz yüze eğitime ara verilecek, tüm sınavlar ertelenecektir.
  • Zincir marketler pazar günleri kapalı olacak, diğer günlerde belirlenen saatlerde hizmet vermeyi sürdürecektir.

Pandemi süresince ilk kez alınan böyle bir kararla 3 hafta boyunca tüm Türkiye evlerinden çıkmamış olacak.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ