Özcan efendi hakkında bunları biliyor muydunuz?

Özcan efendi hakkında bunları biliyor muydunuz?
  • Gündem / Manşet
  • 5 Mart 2019 18:29 | Son Güncellenme: 31 Temmuz 2019 18:32
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Belediyecilikte başarı notu sıfırın altında olan Özcan Işıklar, Trilyonlar saçarak ve tehditler savurarak yürüttüğü son derece başarısız seçim kampanyası ile sürekli gözden düşmeye devam ediyor.
Trilyonlar saçarak her yere sırıtık resimlerini asan Özcan Efendi astığı afişler az gelmiş olacak ki başkalarının tuttuğu yerlere de afişlerini asarak sözde baskın olmaya çalışıyor.
DSP adayı Selami Değirmenci’den o kadar korkuyor ki;
Değirmenci’nin afişlerini asılacağı yerlerin sahiplerini arayarak tehditler edip aynı yere kendi afişlerini astırıyor.
DSP adayı Selami Değirmenci’den o kadar korkuyor ki;
Değirmenci’nin kiraladığı binalara bile kendi afişlerini astırıyor.
DSP adayı Selami Değirmenci’den o kadar korkuyor ki
Değirmenci’nin yapacağı toplantıya gitmek isteyen muhtarları arayıp gitmeyin diye yalvarıyor, yetmezse de baskı yapıyor.
DSP adayı Selami Değirmenci’den o kadar korkuyor ki
Değirmenci’nin yapacağı toplantıya gidecek spor kulüplerinin yöneticilerini arayıp gitmeyin diyecek kadar kendini düşürüyor.
DSP adayı Selami Değirmenci’den o kadar korkuyor ki
Değirmenci’nin mahallelerde gidip konuşma yapacağı kahve sahiplerine baskı yapıyor.
Ama lafa geldi mi demokratiklikten de söz etmekten geri kalmıyor.
Öte yandan Özcan Efendiyi seçim kampanyasına taraftar toplamak için milyarlar harcayıp yaptırıp dağıttırdığı montlar, kabanlar da kurtaramayacak.
Bu nasıl bir savurganlıktır?
Bu nasıl bir para saçmaktır?
Bu paraların kaynağı nereden gelmektedir?
Kimse bunların farkında değil mi sanıyor?
Bu paraları saçarken insanın aklına gelmiyor değil hani,
Nerede bu Kültür Merkezi?
Nerede Gençlerinin eğitim alanları?
Nerede Silikon Vadisi?
Nerede Üniversiteler nerede?
Çarşıdaki Otoparka ne oldu?

Utanmadan birde çıkmış 5 yıl daha diyor…
Ya sabır, ya sabır…

Bunlarda Sosyal Ağlarda Özcan Işıklar için Paylaşılanlar;
Bunları biliyor muydunuz?
– Özcan Işıkların son 5 yıl içinde yurtdışına 350 çıkış yaptığı ve Bulgaristan’da kumarhanelerde birçok kez görüldüğünü biliyor muydunuz?
– 2014 seçimlerinde Selami değirmencinin listesinin 9-0 önde olmasına rağmen Özcan Işıklar’ın aday olduğu,2019 seçim anketlerinde 6 chp aday adaylarından Selami Değirmencinin 1. Özcan ışıkların 4. Olduğunu biliyor muydunuz?
– Derdini anlatmaya gelen vatandaşı kovan, 5 senedir çarşıda sahilde köylerde görmediğimiz ama seçim nedeniyle Özcan Işıklar’ın esnaf ziyaretlerinin başladığını biliyor muydunuz
– Silivrispor’un 30 sene sonra 2.lige çıkmasından sonra ümit Kalko’nun ve yönetim kurulunun, kongrede hakaretler yemesi ve Özcan Işıklar’ın tehditleri sonrası yönetimde Özcan Işıklara yakın isimlerin istifası ile yönetimin düşmesi ve takımın o sene tekrar 3.lige düştüğünü biliyor muydunuz?
– Özcan Işıkların 2014 seçim vaadi otopark sorununu çözdüğünü ve katlı otopark yapıp kaldırımların otopark olarak kullanıldığını vatandaşların uçarak eve ulaşmaya çalıştığını biliyor muydunuz?
– Ümit Kalko’dan koltuğu devralan Silivrispor sevdalısı ve sevilen işadamı Akgün Duru’nun, belediyeden hiç bir destek almayıp yalnız bırakılıp olumsuz tabloda en suçsuz kişi olduğunu biliyor muydunuz?
– Silivri’nin marka kulübü futbolcu fabrikası Alibeyspor’un tek geliri olan otoparkın elinden alınması ve maddi olarak belediyenin destek sağlanmaması sebebiyle bu sene ligden çekildiğini biliyor muydunuz?
– Özcan Işıklar’ın Mimarsinanspor kulüp başkanına 2014 seçiminde verdiği sözleri tutmadığı Mehmet başkanın buna rağmen zorlu bir şekilde genç takımla imkânsızlıklar içinde mücadele verdiğini biliyor muydunuz?
– 2015 senesinde Silivri kulüpler birliği seçiminde siyasetin spora müdahale edip Özcan Işıklar’ın desteklemediği aday B.kılıçlıspor başkanı Veysel Zıroğlu kazanınca, kulüpler birliğinin New Center’daki ofisi boşaltılıp eşyaların dışarı atılıp kendinize başka ofis bulun burası belediyenin yeri denildiğini biliyor muydunuz?

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ