O Listede İmamoğlu ve Yılmaz yer almadı! İşte çok konuşulacak o sonuçlar…

Yerel seçimlere 9 ay kala yapılan bir anket dikkat çeken sonuçların ortaya çıkmasına neden oldu. ORC Araştırma ‘En başarılı belediye başkanları kim?’ sorusunun yanıtını aradığı anketin sonuçlarını yayınladı. Listede en başarılı büyükşehir belediye başkanları arasında Ekrem İmamoğlu’nun olmaması dikkatlerden kaçmadı.

O Listede İmamoğlu ve Yılmaz yer almadı! İşte çok konuşulacak o sonuçlar…
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Yerel seçimlere 9 ay kala yapılan bir anket dikkat çeken sonuçların ortaya çıkmasına neden oldu. ORC Araştırma ‘En başarılı belediye başkanları kim?’ sorusunun yanıtını aradığı anketin sonuçlarını yayınladı.

Listede en başarılı büyükşehir belediye başkanları arasında Ekrem İmamoğlu’nun olmaması dikkatlerden kaçmadı. Yine o listede en başarılı belediye başkanları arasında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün de adı da geçmiyor.

Yerel seçimler öncesi bomba bir anket yayınlandı. ORC Araştırma 30 büyükşehire bağlı 100 bin nüfusun üzerindeki 184 ilçede 20 bin 600 kişiye ‘en başarılı belediye başkanlarını’ sordu. İşte 13-20 Haziran tarihleri arasında yapılan araştırmaya göre başarı oranı yüzde 55’in üzerinde olan belediye başkanları arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yer almadı. En başarılı ilçe belediye başkanları arasında da bölgemizde çok başarılı olduğu sıklıkla savunulan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün de adı da yoktu.

ORC Araştırma yerel seçimlere 9 ay kala 20 bini aşkın kişiye “9 Ay sonra bir yerel seçim olacak. Geçtiğimiz 4 yılı değerlendirdiğinizde, Belediye Başkanlarınızın çalışmalarını başarılı buldunuz mu?” sorusunu yöneltti.

13-20 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılan araştırma sonucunda, başarı oranı yüzde 55’in üzerinde olan 5 büyükşehir ve 10 büyükşehir ilçe belediye başkanı şöyle belirlendi:

EN BAŞARILI 5 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI
Yüzde 60,4 Yılmaz Büyükerşen / Eskişehir

Yüzde 59,8 Fatma Şahin / Gaziantep

Yüzde 56,7 Mansur Yavaş / Ankara

Yüzde 56,2 Cengiz Ergün / Manisa

Yüzde 55,7 Osman Gürün / Muğla

EN BAŞARILI 10 BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYE BAŞKANI
Yüzde 64,1 Alper Taşdelen / Çankaya

Yüzde 62,3 Mustafa Dündar / Osmangazi

Yüzde 61,4 Tevfik Göksu / Esenler

Yüzde 61,2 Semih Esen / Konyaaltı

Yüzde 60,7 Erhan Kılıç / Buca

Yüzde 59,8 Kürsat Engin Özcan / Nazilli

Yüzde 59,2 Deniz Köken / Eyüpsultan

Yüzde 58,2 Utku Gümrükçü / Çiğli

Yüzde 57,5 Fatma Kaplan Hürriyet / İzmit

Yüzde 57,1 Mehmet Çınar / Yeşilyurt

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ