Nesrin Cavadzade’nin düğün şıklığı! İddialı elbisesi dikkatleri üzerine çekti

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, dün düğün törenine katıldı. İddialı bir elbise tercih eden Nesrin Cavadzade düğün pozlarını takipçileriyle paylaştı. Göğüs kısmındaki inci detaylarla dikkat çeken oyuncuya beğeni yağdı.

Nesrin Cavadzade’nin düğün şıklığı! İddialı elbisesi dikkatleri üzerine çekti
  • Magazin
  • 22 Haziran 2023 09:56 | Son Güncellenme: 22 Haziran 2023 10:05
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Aşk hayatı ve rol aldığı diziler ile adından söz ettiren Nesrin Cavadzade, en son kendisi gibi oyuncu olan Gökhan Alkan’la ayrılığıyla gündem olmuştu. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve sık sık iddialı pozlarıyla da dikkat çekiyor.

“EKMEK HAYATIMDA YOK”

Bir dergiye röportaj veren güzel oyuncu, formunu glüteni hayatından çıkartarak koruduğunu açıklamıştı. Yıllardır ekmek yemediğini söyleyen oyuncu, “Un tüketmiyorum. Ekmek hayatımda yok. Makarnayı en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. Hatta yememeye o kadar alışmışım ki ufak da olsa unlu bir şey yediğim zaman hemen rahatsız oluyorum” demişti.

BEĞENİ YAĞDI

Annesiyle birlikte düğüne katılan Nesrin Cavadzade, tarzını Instagram’da paylaştı. Siyah bir elbise tercih eden ünlü ismin göğsünde boncuk detayları bulunuyor. Ünlü oyuncunun şık elbisesine beğeni yağdı. 

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ