MUHTARLAR’DAN IŞIKLAR’A TEPKİ

MUHTARLAR’DAN IŞIKLAR’A TEPKİ
  • Güncel / Yerel
  • 3 Aralık 2010 13:55 | Son Güncellenme: 25 Temmuz 2019 15:04
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 29 Kasım Pazartesi günü Muhtarlar Derneğine yaptığı ziyarette tepkiyle karşılaştı. Muhtarların “Aradığımızda size ulaşamıyoruz. Yardımcılarınız bizi kapılarından geri çeviriyor” diyerek Özcan Işıklar’a tepki gösterdiler.

Verdiği randevuya 2 saat geç gelen ve muhtarların tepkisine “Çok işimiz var, hepinize ayrı ayrı yetişemiyoruz” diyerek cevap veren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, toplantı sırasında pot üstüne pot kırdı.

20 AYDA MUHTARLARLA 4 KERE BİRARAYA GELDİ
Seçim döneminde her ay mutlaka muhtarlarla bir ayara geleceğini ifade eden Işıklar’ın, bugüne kadar yalnızca dört kere bir araya gelmesi, eleştiri konusu oldu. Hafta başında Muhtarlar Derneğine ziyarette bulunan Işıklar’ın randevusuna 2 saat geç gelmesi nedeniyle, bazı muhtarlar toplantıya katılmadan dernekten ayrıldı.

Toplantıda bazı köy ve mahalle muhtarları Işıklar ve ekibine telefonla ulaşamadıklarını, hatta makamlarına bile gittiklerinde, kendisi ve başkan yardımcıları ile görüşemeden ya da görüştürülmeden geri döndüklerini ifade ederek tepkilerini dile getirdi.

MUHTARLAR IŞIKLAR’A TEPKİLİ
Ortaköy Mahalle muhtarı Fedai Güzdemir toplantı sırasında “Size ulaşamıyorum” diyerek Işıklar’a serzenişte bulundu. Güzdemir “Size telefonla ulaşamıyoruz. Yardımcılarınızın makamından görüşemeden geri döndüğümüz zamanlar oluyor. Bu sizce normal mi?” şeklinde konuştu.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Güzdemir’in bu çıkışına “Çok işimiz var. Her muhtara ayrı ayrı yetişemiyoruz” diyerek karşılık verdi.

AZ VERGİ VERENE DEĞİL GÖRÜŞME, ÇAY BİLE YOK
Muhtarların, Başkan yardımcılarının makamından geri dönmeleri konusuna Işıklar’dan çok ilginç bir açıklama geldi. Açıklamalarına pot üstüne pot kırarak devam eden Işıklar az emlak vergisi ödeyen vatandaşları hedef alan konuşmasında “Emlak vergisi ödemek için gelenler bile bir çayınızı içebilir miyim diye odanın önüne geliyor. Ödediği vergi 18 TL. İçtiği çay dört bardak. Şimdi ben bu işten ne anladım? Dediğim gibi otuz yedi muhtarın hepsiyle tek tek ilgilenmek sorunlarını dinlemek istiyorum ama bazen zorlanıyoruz” şeklindeki konuşması dernek bulunan muhtarları hayretler içinde ağızlarını açık bıraktı.

HER MUHTARIN BİR DERDİ VAR
Silivri Köy ve Mahalle Muhtarları Işıklar’ın akıl almaz gaflarının sonrasında sorunlarını ve isteklerini sıraladı. Özellikle köylerde temizlik konusunda sorun yaşadıklarını ifade eden muhtarlar, su oluklarının temizlenmesini, delinen çöp konteynırlarının yenilenmesini istedi. Ayrıca bazı muhtarlar mahallelerine sağlık ocağı ve düğün salonu istedi. Yine mahallelerde düzenlenmeyen meydan ve park alanları hakkında da istekler dile getiren muhtarlar, bir önce sıkıntılarının giderilmesini bekliyor.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ