Megan Barton Hanson’un pozları olay oldu

İngiltere’nin ‘Love Island’ adlı programıyla şöhreti yakalayan 27 yaşındaki Megan Barton Hanson, Instagram’da yaptığı paylaşımlarla adından sıkça …

Megan Barton Hanson’un pozları olay oldu
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

İngiltere’nin ‘Love Island’ adlı programıyla şöhreti yakalayan 27 yaşındaki Megan Barton Hanson, Instagram’da yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor.

2018’de Love Island programıyla şöhreti yakalamadan önce, bir gece kulübünde striptizci olarak çalışan Megan Barton Hanson, yeni pozlarını paylaştı. Bir sandalye üstünde pozlar veren Hanson’ın yırtmacı ve elbisesinin transparan detayları dikkat çekti

Bir striptizci olmadan önce Megan Barton Hanson, hukuk firmasında asgari ücretle çalışıyordu. İlk striptiz gösterisini gördükten sonra, en yakın kulübe giderek kendisine nasıl striptiz yapılacağını öğreten bir iş istediğini anlatmıştı.

Genç kadın yıllar sonra Instagram hesabında yayınlanan bir videoda, “İlk striptizim çok korkutucuydu” demişti.

Annesine striptiz kulübünde çalışacağını söylediğinde ağladığını anlatan Hanson, sonrasında ise ailesinin bu duruma alıştığını söyledi.

2018 yılında Love Island programıyla yıldızı parlayan Megan Barton Hanson, yeniden striptizci olmak istediğini dile getirdi. Instagram canlı yayında soruları cevaplayan Megan Barton Hanson, “Bu aslında yapmak istediğim bir şey. Tekrar striptiz yapmaya başlamak istiyorum” dedi.

FOTOĞRAFLAR: INSTAGRAM

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ