İSPARK’ın otoparkı kiralamasına tepki

Başakşehir’de trafik yoğunluğuna karşı 3 katlı kapalı otopark inşa edildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK, bin 46 araç kapasiteli …

İSPARK’ın otoparkı kiralamasına tepki
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Başakşehir’de trafik yoğunluğuna karşı 3 katlı kapalı otopark inşa edildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK, bin 46 araç kapasiteli 3 katlı kapalı otoparkı özel bir araç firmasına kiraladı. Böylelikle İBB, Emlak Konut GYO A.Ş. ile önceki dönem İBB yönetiminin imzaladığı protokolü iptal etti.

Firma ise otoparkı araç teslim noktası haline getirerek kullanmaya başladı. Firmanın araç teslim noktası olarak kullandığı bölgede oturanlar ya da gelenler araçlarına park yeri bulmakta zorluk çektiklerini ifade etti.

Konuya ilişkin İSPARK’tan açıklama yapıldı. Açıklamada, “İSPARK, ilgili abonelik uygulamalarına Temmuz 2006’da başlamıştır. Abonelik uygulaması, komisyonca onaylanan durumlarda kurumsal firmaların ilgili otoparkın ya da bir bölümünün yine komisyonca belirlenen bir ücret karşılığında kullanılmasıdır. Söz konusu otoparkta da benzer uygulama ile önce 07/2021’de sonrasında da 06/2022 ‘de ilgili firma ile sözleşme imzalanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ