İnternet kablolarını çalan hırsızlar yakalandı

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt, Arnavutköy ve Silivri ilçelerinde internet kablolarını çalan 4 şüpheli yakalandı. Şüpheliler yapılan …

İnternet kablolarını çalan hırsızlar yakalandı
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt, Arnavutköy ve Silivri ilçelerinde internet kablolarını çalan 4 şüpheli yakalandı. Şüpheliler yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

17 FARKLI KABLO HIRSIZLIĞI

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt, Arnavutköy ve Silivri ilçelerinde 23 Şubat ile19 Nisan tarihleri arasında 17 farklı kablo hırsızlığı yapıldı. Harekete geçen ekipler, hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüphelilerin kimlikleri, adresleri ve  olaylarda kullanmış oldukları aracın plakalarını tespit etti.

Şüpheliler M.T., İ.P., U.C.Ç. ve A.R.S. isimli şüpheliler önceki gün ve dün düzenlenen operasyonlar neticesinde yakalanarak gözaltına alındı.

ADRESLERİNDE ARAMA YAPILDI

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda olayda kullandıkları kablo kesme makası, pense, levye ve benzeri malzemeler ele geçirildi. Şüpheli A.R.S. adli makamlarca serbest bırakılırken, yapılan sorgulamasında benzer suçlardan çok sayıda suç kaydı bulunan diğer şüpheliler M.T., İ.P. ve U.C.Ç. ise bugün adliyeye sevk edildi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ