İBB meclisinde sinek eleştirisi: Son 2-3 yıldır hiç olmadığı kadar şikayet var

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) meclis toplantısında konuşan MHP Grup Başkan Vekili Volkan Yılmaz, ” 2-3 yıldır İstanbul’da hiç olmadığı kadar sinek şikayeti var. Bizim vatandaşa hizmet verdiğimiz numaralar, telefonlar gelen şikayetlerin neredeyse yüzde 70’i sivrisinek ve sinekle ilgili şikayetler” dedi. AK Parti grubu da Feshane’de açılan sergiye tepki gösterdi. CHP grubu ise, Feshane’nin önceki dönemde perişan halde olduğunu belirtti.

İBB meclisinde sinek eleştirisi: Son 2-3 yıldır hiç olmadığı kadar şikayet var
  • Güncel / Manşet
  • 11 Temmuz 2023 19:50 | Son Güncellenme: 11 Temmuz 2023 20:02
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

İBB Temmuz Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda belediyelerin ek bütçe ve ek ödenek teklifleri değerlendirildi. Toplantıda partilerin grup başkan vekillerine söz hakkı verildi.

“SON 2-3 YILDIR İSTANBUL’DA HİÇ OLMADIĞI KADAR SİNEK VE SİNEK ŞİKAYETİ VAR”

MHP Grup Başkan Vekili Volkan Yılmaz, İBB’nin sivrisinek ve sineklerle mücadelesinin yeterli olmadığını belirti. Yılmaz İBB’nin bu konudaki bütçe ve ekipmanları ilçe belediyelere vermesi gerektiğini söyleyerek, “İstanbul’da biraz önce grup başkan vekilleriyle sohbet ediyorduk. Bir arkadaşımız şunu dedi, 70’li yıllarda bu sinek problemi çok vardı. Ama şu son 2-3 yıldır İstanbul’da hiç olmadığı kadar sinek şikayeti var. Bizim burada belediye başkanı arkadaşlarımız da var. Bizim vatandaşa hizmet verdiğimiz numaralar, telefonlar gelen şikayetlerin neredeyse yüzde 70’i sivrisinek ve sinekle ilgili şikayetler. Özellikle de yine çeperler diyeceğim, kızacaksınız. Daha çok tarımsal hayvancılığın yapıldığı su havzalarının bulunduğu derelerin bulunduğu Çatalca gibi, Silivri gibi, Şile gibi ilçelerde yemin ediyorum ne kapı açılabiliyor ne de bahçeye çıkabiliyor. Ne de balkona çıkabiliyor” diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ