İBB Halk Market’te 800 yerel ürün satışta

Türkiye’nin dört bir yanındaki üretici ve kadın kooperatiflerinin ürettiği 800’ün üzerinde ürünü uygun fiyatla tüketiciye ulaştıran İBB Halk Market’ten en son bir yıl içerisinde en çok alışveriş yapan şehirler; İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Eskişehir oldu.

İBB Halk Market’te 800 yerel ürün satışta
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştirak şirketi İSYÖN AŞ tarafından kurulan İBB Halk Market, temel gıda ürünlerinden kahvaltılık ürünlerine, atıştırmalıklardan içeceklere, kozmetik ürünlerinden zeytinyağına kadar 800’ün üzerinde ürün çeşidi bulunuyor.

Markette, İSYÖN AŞ tarafından geleneksel yöntemlerle üretilen torik lakerda, palamut lakerda ve palamut tuzlama ürünleri “İBB Halk Balık” markası ile satılıyor.  

İBB Halk Market sitesi üzerinden yapılan siparişler, Türkiye’nin dört bir yanına anlaşmalı kargo firmaları ile kısa sürede teslim ediliyor.

Ayrıca isteyenler için GEL-AL seçeneği ile Beylikdüzü’nde bulunan İBB Halk Market deposundan teslim almak da mümkün.   

EN ÇOK TERCİH EDİLEN ÜRÜN PALAMUT LAKERDA

İBB Halk Market’ten son 1 yıl içerisinde en çok alışveriş yapan şehirler; İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Eskişehir oldu.

Halk Market’te en çok satılan ürünler ise uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Palamut Lakerda, İzmir Tulum Peyniri, Çay ve Zeytinyağı oldu.

Çiftçilere tohum, fide ve yem dağıtarak üretim aşamasında destekleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Halk Market projesi ile Türkiye’nin her yerindeki kooperatiflere ürünlerin pazarlanması konusunda da destek sağlamış oldu. İBB Halk Market’e www.halkmarket.istanbul sitesi üzerinden ulaşmak mümkün.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ