Hüseyin Turan “Ben de en büyük engellemeyi CHP’lilerden dönemimde gördüm”

Hüseyin Turan “Ben de en büyük engellemeyi CHP’lilerden dönemimde gördüm”
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Eski Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan başkanlığı döneminde kendisinin de CHP’li yöneticilerden engellemeler yaşadığını söyleyerek “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP’li yöneticilere “Niye bu dere islahını durdurdunuz? niye geciktirdiniz?” diye sormasını beklerdim. AKP İBB belediyesinin yaptığı çalışmada Kadir Başkana ve Mevlüt Başkana niye teşekkür ettirmediniz bana?” dedi.

Eski Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan sosyal mecra üzerinden yaptığı paylaşımda “Bugün İBB Başkanı Sn E. İmamoğlu Boğluca deresi ıslah ve rekreasyon alanın açılışını yapmış, hayırlı olsun. Ancak Sn İmamoğlu sağında solunda ki CHP’li yöneticilere şu soruları sormasını beklerdim? -Niye bu dere ıslahını durdurdunuz? niye geciktirdiniz? %95 i Ak Partili İBB belediyesinin yaptığı çalışmada Kadir Başkana ve Mevlüt Başkana niye teşekkür ettirmediniz bana? Dönemin Ak Partili Silivri Belediye Başkanı her türlü riski alarak bu güzel alanın ortaya çıkmasını sağladı niye teşekkür etmedik? … gibi devam eden sorular….
Sn. İmamoğlu engellemeden bahsederken, en büyük engellemeyi CHP’lilerden dönemimde gördüm , işte bu boğluca deresi ıslahı bunun en büyük örneği. dedi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ