Huami Türkiye pazarına giriyor

Xiaomi’nin akıllı saat ve akıllı bileklikleri Huami çatısı altında kullanıcılarla buluşuyor. Dünya genelinde kullanıcılardan büyük ilgi gören Mi …

Huami Türkiye pazarına giriyor
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Xiaomi’nin akıllı saat ve akıllı bileklikleri Huami çatısı altında kullanıcılarla buluşuyor. Dünya genelinde kullanıcılardan büyük ilgi gören Mi Band serisi ile Amazfit cihazlar, şimdi Huami çatısı altında doğrudan kullanıcılarla buluşacak.

Şirketin tepe yöneticisi Murat Sungur Özkan olurken, Huami’nin Türkiye pazarına gelişinin ilerleyen günlerde resmi kanallardan duyurulması planlanıyor.

Amazfit, Türkiye’de de kullanıcıların yakından bildiği bir marka. 2020’nin ilk 6 ayında Hindistan, Endonezya, İtalya ve İspanya pazarında en çok satılan akıllı saat markası olmayı başardı. Tayland pazarında üçüncü, Çin ve Rusya’da dördüncü, Almanya, Fransa, Brezilya ve Polonya pazarında ise en çok satılan beşinci akıllı saat markası olmayı başardı.

Xiaomi markasının alt markası olan Huami, Amazfit ve Mi Bands serisi kapsamında fiziksel satış, servis, kampanya gibi alanlarda sorumlu olacak.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ