Hande Erçel kıyafetlerinin fiyatıyla gündemde

Uzun süredir birlikte olduğu Murat Dalkılıç ile ilişkisine nokta koyduktan sonra adı partneri Kerem Bürsin’le anılan Hande Erçel, yaptığı …

Hande Erçel kıyafetlerinin fiyatıyla gündemde
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Uzun süredir birlikte olduğu Murat Dalkılıç ile ilişkisine nokta koyduktan sonra adı partneri Kerem Bürsin’le anılan Hande Erçel, yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Güzel oyuncu son olarak, evindeki aynanın karşısında, çiçekler arasında verdiği pozları Instagram hesabının hikayeler kısmından yayınladı.

20 milyon takipçisi olan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan Erçel’in, üzerindekilerin fiyatı dikkat çekti.

1167 TL’LİK KOMBİN

Hande Erçel’in giydiği hırka, bluz ve şortun değeri 1167 TL. (Hırka fiyatı 529 TL, bluz fiyatı 339 TL, şort fiyatı ise 299 TL.)

Erçel’in ev halinin bile bu kadar pahalıya patlaması, takipçilerin bir kısmından tepki almasına neden oldu.

MURAT AKDOĞAN AÇIKLAMASI

Öte yandan Murat Dalkılıç ile ilişkisini bitirdikten sonra adı birçok isimle anılan Hande Erçel, iş insanı Murat Akdoğan ile aşk yaşadığına dair iddialara yanıt vermişti.

Aynı dizide başrolü paylaştığı Kerem Bürsin ile hakkında çıkan haberleri her seferinde reddeden Hande Erçel, “Murat Akdoğan’la yeni bir aşka yelken açtığı” iddiasını da yalanlamıştı.

“GEREKSİZ BİR HABER”

Ünlü oyuncu, “Benim ağzımdan bir şey duymadan yazmayın. Gerçekten benim için güzel haberler değil. Bunun üzerine konuşmayalım, gereksiz bir haber” demişti.

HANDE ÇOCUK İSTİYOR

Hande Erçel, YouTube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk oldu. Ünlü oyuncunun çocuk açıklaması magazin gündemine bomba gibi düştü.

Sunucu İbrahim Selim’in “Çocuk istiyor musun?” sorusunu 27 yaşındaki oyuncu, “Evet, çok istiyorum. Umarım Mavi’ye (yeğeni) benzer. Mavi bana benziyor” şeklinde cevapladı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ