Hafta sonu Silivri Festivallerle geçti.

Silivri’de belediye tarafından düzenlenen Karpuz ve Domates festivali, yarışmalar ve konserlerle tamamlandı.

Hafta sonu Silivri Festivallerle geçti.
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri’de belediye tarafından düzenlenen Karpuz ve Domates festivali, yarışmalar ve konserlerle tamamlandı.

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZLAR YARIŞTI
Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Kadıköy Karpuz Festivali, gerçekleştirildi. Karpuz Yeme Yarışması ve En İyi Karpuz yarışmasına sahne olan festivalde ünlü Sanatçı Nalan konser verdi.
Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Kadıköy Karpuz Festivali gerçekleştirildi.
Kadıköy Meydanı’nda gerçekleşen festival kapsamında; hiçbir sulama yapılmadan, Kadıköy’ün benzersiz iklim özellikleriyle yetişen Kadıköy Karpuzu için En İyi Karpuz Yarışması düzenlendi.
Jüri üyeliğini; İlçe Tarım Müdürlüğü ziraat mühendisleri Koçali Kayabaş, Kemal Yılmaz ve Silivri Belediyesi Yüksek Ziraat Mühendisi Aslı Uçman’ın yaptığı yarışmaya 26 üretici katıldı.
Yarışmada birinci olan Gürkan Yalın tam altın, ikinci Murat Küsmez yarım altın, üçüncü Fırat Çağlayan ise çeyrek altın ile ödüllendirildi. Çocukların katıldığı Karpuz Yeme Yarışması’nda ise birinci olan Abdurrahman Kırk 1.500 TL’lik kırtasiye çeki, ikinci Ayaz Arslan 1.000 TL’lik kırtasiye çeki, üçüncü Osman Karakoç 750 TL’lik hediye çeki almaya hak kazandı.
Festivalin sahne programlarında Yeni Nesil Halk Oyunları ekibinin yöresel halk oyunları gösterisi büyük beğeni toplarken, ünlü Sanatçı Nalan en güzel şarkılarıyla Silivrililere coşku dolu bir gece yaşattı.

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI
Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 39. Değirmenköy Domates Festivali gerçekleştirildi. En İyi Domates Yarışması’na sahne olan festivalde, ünlü Sanatçı Emre Altuğ en güzel şarkılarıyla müzik ziyafeti sundu.
Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 39. Değirmenköy Domates Festivali, dopdolu bir program eşliğinde ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Değirmenköy Festival Alanında gerçekleşen festival kapsamında, Silivri’nin en ünlü lezzetlerinden biri olan Değirmenköy Domatesi için En İyi Domates Yarışması düzenlendi.
41 yarışmacının katıldığı domates yarışmasında birinci Mümin Civan tam altın, ikinci Fatma Akdaş yarım altın, üçüncü Mesut Çalışkan ise çeyrek altın ödülü kazandı.
Festivalin sahne programlarında Silivri Dans Halk Oyunları ekibinin gösterisi büyük beğeni topladı. Gösterinin ardından ünlü Sanatçı Emre Altuğ en güzel şarkıları ve başarılı sahne performansıyla Silivrililere eğlence dolu, unutulmaz bir gece yaşattı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ