Gonca Vuslateri: Zaten kötü oyuncusun!

Gonca Vuslateri, son paylaşımıyla sosyal medyayı adeta karıştırdı. Twitter hesabından “Zaten kötü oyuncusun. Bir de oyuncuyu oynuyorsun …

Gonca Vuslateri: Zaten kötü oyuncusun!
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Gonca Vuslateri, son paylaşımıyla sosyal medyayı adeta karıştırdı.

Twitter hesabından “Zaten kötü oyuncusun. Bir de oyuncuyu oynuyorsun. Bari onu güzel oyna” şeklinde bir tweet atan Vuslateri, “Gonca bu sözlerle kimi hedef aldı?” dedirtti.

Vuslateri’nin paylaşımı her hafta ünlü bir oyuncunun konuk olduğu Menajerim Sensin’deki Şükran Ovalı’yı akıllara getirdi.

Ünlü oyuncu gelen yorumlara ise yanıt verdi. Vuslateri, “Şükran olamaz. O okul arkadaşım. Meslektaşım” yanıtını verdi

Ayrıca Gonca Vuslateri “Benim evimde tv sadece play station’a bağlı arkadaşlar. Sadece oynadığım işler açık. Oyunculuğın adı menajerlik dizisi değil. Şurada bir şey yazınca arkadaşlarımın adını vermeyin gülüyoruz. Çünkü benim dizi izlemediğimi bilirler” notunu yazdı.

‘Yalan Dünya’ dizisinde canlandırdığı ‘Vasfiye Teyze’ rolüyle geniş bir hayran kitlesi kazanan Gonca Vuslateri, Armağan Çağlayan’ın ‘Gör Beni’ programına konuk olmuştu.

32 yaşındaki oyuncu, “Bu piyasada hiç affetmeyeceğin isimler var mı?” sorusuna, “Bir kadın var onunla çok çalışmak istemiştim. Bana, ‘Senin çok ailevi sorun var, moralsizmişsin. Öyle dediler. Başrol oynayamazsın’ dedi. İçimden ‘ne diyor bu ya?’ dedim. Çok özür dileyerek söylüyorum; ben 10 kişinin tecavüz ettiği bir geçmişe sahip olsaydım, onu mu söyleyecektiniz iş görüşmesinde. Bu adaletsizlik gözümü dolduruyor” yanıtını verdi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ