“Geçmişten Günümüze Silivri” kitabı tanıtıldı.

Yazar Av. Hulusi Üstün tarafından yazılan “Geçmişten Günümüze Silivri” kitabı için tanıtım ve söyleşi programı düzenlendi.

“Geçmişten Günümüze Silivri” kitabı tanıtıldı.
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Yazar Av. Hulusi Üstün tarafından kaleme alınan “Geçmişten Günümüze Silivri” kitabı, Önder Yılmaz Tiyatro Salonunda düzenlenen “Silivri’yi anlamak ve yaşamak” konulu söyleşi ile tanıtıldı.
Tanıtıma Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar programa katıldı.

Tanıtım ve söyleşi programının açılış konuşmasını yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’nin tarihi ve kültürel birçok özelliğinin yer aldığı “Geçmişten Günümüze Silivri” isimli eserin ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

“Geçmişten Günümüze Silivri” isimli eserin yazarı Av. Hulusi Üstün, kitabın tanıtımı için düzenlenen “Silivri’yi anlamak ve yaşamak” konulu söyleşisinde kitabın hazırlanış süreciyle ilgili bilgiler verdi. İlçenin tanıtımı için çok önemli bir eserin ortaya çıkarıldığını ifade eden Üstün, “Bu kitap yaklaşık 15 yıl önce yazıldı bitirildi.” dedi.

Katılımcılara imzalı kitap hediye edilmesi ile devam eden programda Yazar Üstün, ilk kitabı Başkan Yılmaz’a imzalayarak hediye etti. Program, günün anısına çektirilen fotoğrafların ardından sona erdi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ